lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Tontilta toiselle

Viikko tähän asti on menny melkoisen leppoisissa tunnelmissa, tiistaina makoiltiin kotona tekemättä mitään ja keskiviikkona ei ollu muuta pakollista kun hammaslääkäri ja talvirenkaiden vaihto. On se kummaa hommaa kun pitää kalenteristä kattoo, koska ei voi enää kesäkumeilla ajella. Ainakaan täällä etelässä ei vielä mitenkään kauheen liukasta oo kun lämpötila on yölläkin selkeesti plussan puolella. No mutta säädökset on säädöksiä ja niiden mukaan mennään, ainakin tässä asiassa. Ja taas takaisin aiheeseen, keskiviikkona tuli suoritettua myös heikkovirta-asennushommia. Oli ameriikan kolleega tuhonnu mun muuntajat rumpalin kuulokevahvaimeen, joten piti suorittaa huoltohommia. Sen verta stydi paketti tuli tällä kertaa et jos sen haluaa rikkoa niin siihen tarvitaan ainakin kaks amerikkalaista ääniteknikkoa ja niilläkin pitää molemmilla olla työkalut :)

Pari keikkaain on tullu tällä viikolla huitastua, rokkihommia ja sit niitä rokkihommia kevyemmissä
merkeissä. Orkka kuitennii pysy samana. Torstaina tempastiin siis akustinen setti Apollossa, missä oli siis sinä iltana joku radiogaala. Perushommaa, helvetisti toimittajia, radioihmisiä ja levy-yhtiöhahmoja repimässä märkää ja kehumassa toisiaan. Palkintojakin jakoivat toisilleen. Me käytiin siellä esittäytymässä akustisesti kolmen biisin verran. Hyvin meni, pojat soitti hyvin ja mä onnistuin mielestäni toistamaan asian oikeen mallikkaasti, vaikka se ysi ei oikeen ollukkaan hallussa. Soundcheckissä piti koko ajan kysellä Kurviselta et mitäköhän mä olin tekemässä. Tein siis keulan sekä monitorit keulasta siellä. Eipä tommosiin hommiin kande kauheen isoa crewta rahdatakkaan. Noita akkarivetoja olis vielä pariin viikkoon kolme lisää.
Eilen kävästiin Salossa Rockin´Hood nimisessä juottolassa häpeemässä, tai no sitä kauheesti hävetä tarvii, orkka oli liekeissä ja kehuja tuli suunnasta jos toisestakin. Haastava se kuitennii oli :)
Nyt istutaan bussissa matkalla kohti Tamperetta ja Pakkahuonetta, ysiltä sois jo. Mahtavuutta. Jatkan raporttia kunhan on ensin tässä vähän puuhailtu.

Moro
Viltsu

tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Vuodenajat vaihtuu

Männä viikolla siis alotettiin goottien Suomen keikat ja siinä sivussa pidettiin firman pikkujoulut, vappu ja pääsiäinen. Hoitaa noi kaikki juhlapyhät tälleen kuukauteen niin ei tarvii koko seuraavana vuonna stressata moisista :)

Keskiviikkona alotettiin Nosturista ja torstaina matka vei Kuopioon ja Puikkariin, missä ne pikkujoulutkin pidettiin. Noin kymmenen minuuttia keikan jälkeen tempasin takahuoneeseen hakemaan in-eareja niin jätkät oli kerinny jo treenaamaankin kolme joululaulua akustisilla. Mahtavuutta.
Perjantaina meillä oli vuorossa Valkeakosken Waltikka ja siellä pidettiin sit vappujuhlat :) Lava oli tällä kertaa rakennettu meille sinne peränurkkaan ja sen ravintolan varsinaisella lavalla veti lämppäribändi, kätevää kun ei kenenkään tarvinnu olla toistensa tiellä.
Lauantaina Jyväskylä ja Lutakko. Aika kohilleen ovat fasiliteetit saattaneet näin vuosien saatossa, isot takahuoneet saunaosastolla, suoraan kulku lavalle ja takapihalle. Ei tarvii poppareitten rokun seassa suunnistaa. Juttelivat vielä että etupään tiski menis lähiaikoina vaihtoon ja se nykynen etupään lauta siirtys monitoreihin. Passaa mulle :)
Jyskylästä lähettiinkin yötä myöden kotia ja himassa olin aamukuuden maissa. Tällä viikolla ei keikkarintamalla olis kun kolme vetäsyä ja niistäkin yks on semmonen kolmen biisin akkarirutistus iltaysiltä.

Eilettäin tuli vielä kävästyä On The Rocksin pikkujouluissa ja siellä lonkero selätti Tertun digimikserin kesken iltamien, mulla on yks läppäri kuollu loneroon ja Viiking Musiikilla M7 pariinkin otteeseen. Kovaa kamaa se lonkero.

Moro taas
Viltsu

tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Talvi tuli ja talvi meni

Näinhän se lumi tuli taas männä viikolla maahan ja lähes yhtä nopeasti poistui sieltä. Sitä sivusta seuratessa tuli huitastua neljä keikkaa Stratojen matkassa.

Keskiviikkona Tavastialla peruskuviot, loistokamat, loistojäbät ja aikainen soitto. Hyvä resepti onnistuneelle illalle. Seuraavana päivänä kävästiin Turun Kårenilla kahtelees tilanteet, akustisesti haastava oli koko ryhmän yhteinen näkemys.
Turusta ajettiin Hämeenlinnan Sirkukseen, missä olikin tällä erää loistomeininki. Apukanto ja takahuonetarjoilut toimi just niin kun pitääkin. Kehitys kehittyy ja sitä rataa.
Lauantaina viikko päätettiin loppuunmyydyllää Finlandia-klubilla Lahdessa.

Tämä alkuviikko onkin menny säätäessä paria akkarivetoa goottien kanssa, niistä lisää sit kun on keikat tehty. Huomenna alkais Nosturista lepakoitten suomen keikat. Neljään viikkoon ois tarkotus kartottaa tän maan klubit.

Moro
Viltsu

tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Suomi syksyllä

Niin ja alkutalvesta. Loppuvuos meneekin meinaan ihan puhtaasti kotimaan kamaralla. Viime viikko ja koko ajan käynnissä oleva vietetään klubiympyröissä Stratovariuksen matkassa, mukava ryhmä kaiken kaikkiaan.
Viime viikolla kävästiin Sappeessa ja Tampereen Pakkahuoneella, Kiertuetekniikka toi kaluston sinne Sappeeseen ja mikäs siinä oli rapsutellessa kun oli ammattivehkeet millä vetää. Pakkis mentiinkin sit sillä kalustolla mikäs siellä oli paikanpäällä. Yllätin itse itseni diggailemasta jonniin verran niitä Martinin nelisatasia :) Kyllä niillä rokkia vetää, helpostikin. Molemmat keikat meni leppoisissa tunnelmissa ja tällä viikolla käydään Tavastialla, Kårenissa, Hämeenlinnan Sirkuksessa ja Lahden Finlandia-klubilla. Niistä tarkemmin seuraavassa kuvassa.

Sunnuntaina kävästiin porukalla Lahdessa rentoilemassa kun Skyttä oli järkänny juhlat, mukavaa oli. Kiitos kaikille asianosaisille.

Ens viikolla alkais goottien suomen keikat, neljään viikkoon olis tarkotus kiertää tämä maa. Lapissa ei oo tosin kun yks veto, mielellään siellä olis enemmänkin tehny. Olis päässy mäkeen nääs. Mutta minkäs teet :)

Nyt lähen hakeen kopteriin loput varaosat postista ja sit ruvetaan lentämään.

Moro
Viltsu

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Moro

Pari ekaa viikkoa retken jälkeen meni aika pitkälti ihan vaan himassa. No okei oli siinä jotain sähköposti/puhelinsäätöä tulevien keikkojen osalta, muttei varsinaisesti mitn erikoista. Viime viikonloppuna tuli sit tempastua ekat keikat rundin jälkeen, perjantaina Nosturissa RAP SM-skabat ja lauantaina Pete Parkkonen Haapajärvellä.
Erikoiskisat muuten noi räppiskabat, ei aivan mun genreä. No mutta voittaja löyty ja joku jenkkinbändikin tempas oman shownsa kisojen jälkeen ja yleisö oli tyytyväistä. Siinähän ne tärkeimmät siitä :)
Lauantaina oli sit Haapajärven Kievarissa Parkkosen keulapesti, kun Aku oli sillon vielä maailmalla muissa hommissa, tuuraushommia siis. Aikamoinen paluu todellisuuteen :)
Kaikki meni kuitennii kivasti ja ainoot kenellä oli asiaan mitään huomauttamista oli joku pariskunta samalla hotellikäytävällä, pahoittelut heille siitä. Niiden piti olla ristiäisissä puolilta päivin.

Mutta ei kait tässäkään tällä erää kummempaa. Nyt viikonloppuna uudet kujeet ja niistä tarkemmin seuraavassa jaksossa.

Moro
Viltsu