keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Kreikan pisto

Niinhän se Eyjafjallajökulli rauhottu ja männä perjantaina päästiin matkaan, aikamoinen sutina muuten Lento-Vantaalla, ei oltu meinaan ainoita, jotka oli johonkin lähössä. Puolen päivän jäljestä laskeuduttiin Thessalonikiin ja suorilta roudaamaan, no okei kävin mä hotellilla laittamassa shortsit jalkaan kun kerta kesä oli :)



Thessalonikissa ja Ateenassa oli molemmissa mestoissa asialliset vehkeet ja hyvät jätkät hommissa, joten mikäs siinä oli puuhastellessa. Ruoka oli hyvää ja meininki lepposa, puhumattakaan ouzosta, mikä oli sekä hyvää että leppoisaa, loistavuutta. Kreikka on mahtava maa, sinne taas uudestaan ehdottomasti.


Tällä viikolla sain haettua sen uuden enskavedonkin mopoon ja uuden kytkimen jarruvaloon, molemmat on asennettuna, mut nyt tuli joku onkelma kytkimen kanssa, ei irrota kunnolla. Jos eka kokeilis säätää sitä kytkintä ja jos ei sillä lähe niin yks idea on vielä, tosin sille idealle tulee 67 euroo hintaa. No toisaalta jos se on se ainoo keino niin pakkohan se on investoida.


No perjantaina aamusta Sveitsiin festivaaleille ja lauantaina takas, pääsee karkuun ainakin pahinta vappusekoilua :)


Palaillaan
Viltsu

tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Tuhkaa

Juu ei sitten päästy Roomaan ja on muutenkin aika monen kaverin ja tutun suunnitelmat menny vituiks niin loma- kuin työrintamallakin. Monet on jääny kotimaahan ja monet on sit taas jumissa ulkomailla, jengiä on tullu takas Suomeen busseilla, vuokra-autoilla, lautoilla ja ties millä härveleillä. Jos joku olis kertonu esmes kuukaus takaperin et tälleen tapahtuu ja Eurooppa sekoo, en olis välttämättä uskonu ainakaan sitä et kuinka paljon tää oikeesti vaikuttaa ihan tuttavapiirinkin asioihin. Näin se nyt vaan näköjään menee ihmiset liikkuu nykyään jumalattoman paljon, ilman tätä tulivuorihässäkkää en olis kyllä uskonu et ihan näin paljon. Ai niin joo tänään tuli sit matkatoimistolta meiliä ja pari tuntia meilin jälkeen vielä soittivat perään ja molemmissa sama sisältö, korvaavat kaiken lentobonuspisteitä myöden, mahtavaa.


Perjantaina pitäis 6.50 lähtee lentämällä kohti Kreikkaa, mielenkiinnolla odotetaan kuin käy sen matkan kanssa. Perkele jos sitä joutuu viel pakkolomallekkin jonkun saatanan tulivuoren takia niin mystiseks menee.


Tämmönen on kuvio tällä hetkellä.


Ei kait tässä tällä erää kummempaa taaskaan. 


Moro
Viltsu

perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Perkeleen Islantilaiset

Sunnuntaina pitäis reissuun lähtee, mut saas nähä kuin käy kun on kuulemma ilmatila täys nokee. Ja mikä vittumaisinta tässä tilanteessa, kyseessä on omilla rahoilla maksettu lomareissu. Lennot ny kait saa takasin ilman kyselyjä, mut kuis hotellin kanssa ja vielä kun osa reissusta on maksettu Finskin bonuspisteillä. Perseestä jos joutuu noista vielä vääntään kättä. Ja kuten hyvin arvata saattaa niin kyl siin kädenväännössä on enemmän kun todennäköstä et satunnainen matkailija jää kakkoseks. Ja jos ei sen vuoren savutus lopukaan ihan heti niin päästäänkö ens viikolla Kreikkaankaan konsertoimaan.


Peläten pahinta, toivoen parasta
Viltsu

maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Kipeilyä

Dodiih, aikaa on taas vierähtäny viime päivityksestä. Keikkoja en oo tehny tässä välissä kun kaks kun iski taudin päälle. Eli jäi joitain keikkoja tekemättä, kuten myös pari vapaapäivää Levillä jäi vaan haaveeks. Iski meinaan keuhkokuumeen ja oikeen sairaalaan ottivat sisään. Sielläkin piti viis päivää maata, tauti tokeni, mut se sänky oli jotenkin maailman huonoin ihmisen maata eli vaikka viime viikon tiistaina päästivät pois niin edelleen on joka paikka jumissa. Perseestä.


No oli miten oli tää viikko olis vapaata ja sunnuntaina kolmeks päiväks Roomaan ihmetteleen näkyjä eli ihan lomalle. No sieltä kun pääsee kotio niin seuraavana päivänä saakin lähtee lepakoiden kanssa Kreikkaan. No mikäs siinä, Kreikkakin on mukava maa :)


Palaillaan taas
Viltsu