torstaina, syyskuuta 30, 2010

Mexico & South-America

Niin se vuoden viimenen kruisinki muuttu sit uimareissuks, no tulipahan ainakin kypärä puhtaaks :)
Mutta nyt asiaan eli otsikon mukaisiin keikkoihin. Viime viikon (ja sitä edeltäneen viikonlopun) ohjelmassa siis ollu rundi täällä päin maailmaa.

Mexicosta alotettiin ja mikäs oli alotellessa kun kalusto sekä venuen miehistö oli hommiensa tasalla. Ja ilta oli vieläpä loppuunmyyty. Joku sata jäi pihallekkin ihmettelemään.
Mexicosta matka veikin Kolumbiaan, mikä sit ei ollu sinne päinkään kun lapuissa, hirvee määrä kaiken näköstä hanua pyöri jaloissa koko ajan niin ettei kukaan oikeestaan meidän ryhmästä tienny missään vaiheessa et kuka oli töissä ja kuka vaan hengas. Bonarina ne oli lähettäny meille speksit iltamista varmaan ihan fiiliksellä kun ainoo mikä kohtas toteutuksessa alkuperäisen infon kanssa oli rumpujen väri.
No Bogotassa oli sit vielä yks välipäivä eli käytiin Crewn voimin Monserrat vuoren huipulla juomassa paikalliset teet. Siellä oli hyvä meininki, kaikki se kaupungin kaaos oli täysin poissa, mahtavuutta.
Bogotasta oli sit lento Chileen, missä Santiagossa sit taas oli kaik mallillaan, tänne olivat kaverit tuoneet jopa enemmän kalustoa kun tilattiin, esmes sparekitaramoottoreita oli molemmille kitaristeille kaksin kappalein. Tässä kohden reissua on muuten jo välipäivätkin (kaikki kaks eli Mexico City ja Bogota) kaikki takanapäin eli joka päivä aamulento ja kentältä suoraan venuelle puuhaileen.
Chilen jälkeen Buenos Aires ja jälleen oli promoottorilla hallussa, ainoo harmi vaan oli kun meidän kone Chilestä lähteissä oli melkeen kolme tuntia myöhässä niin löi sen verta tanakan hopun päälle et jäi se promoottorin tarjoama pihvilounas haaveeks. Kun ei  kerkiä niin ei kerkiä.
Argentiinan jälkeen siirtyminen Brasilian Sao Pauloon ja täälläkin oli kaik hyvin tosin syömään ei kerinny taaskaan kunnolla
Sao Paulon jälkeen Rio de Janeiro, joka oli myös retken viimenen keikka. Täällä oli venuen henkilökunta palkattu varmaan paikalliselta ala-asteelta oli sen verta kädetöntä hommaa. Eikä niillä raukoilla ollu ees tarpeeks kaapeleita, 16 mikkipiuhaa ja maadotettuja jatkojohtojakin tasan yks. Eli niitä puuttuvia piuhoja lähettiin sit jossain kohden hakee lisää ja aikaa moiseen operaatioon ei menny kun kolme tuntia. Näinollen checkin ja keikan välissä ei taaskaan kerinny hotellille eikä syömään. Ja lämppäribändinkin paikalliset joutu feidaan kun eivät kaverit tunnin puuhailun jälkeen löytäny ensimmäistäkään niistä lämppärin tarvitsemasta neljästä kanavasta. Toi ilta olis ollu meidänkin kohdalla täysin tuhoon tuomittu ellei paikallinen kitarateknikkolikka olis ollu tilanteen tasalla. Se meinaan tulkkas meidän tarpeet paikallisille ja yritti vähän hoputtaa siinä sivussa. Ja varmaan tajuatte että lämmin ateria jäi taas haaveeks. Chilen jälkeen ei oo moisesta kerinny kun haaveileen.


Nyt on jo pari päivää menny noista keikoista ihan lomailun merkeissä täällä Riossa, ens viikon tiistaihin asti täällä saa olla. Loma on tarpeen.


Morrens
Viltsu

torstaina, syyskuuta 16, 2010

Elämä lapselle 2010

Maanantaina aamulla alko rakennus ja tiistaina harjooteltiin ja keskiviikkona oli itse show eli suora lähetys. Kolmoselta tämä siis.


Edellisten vuosien tapaan vedeltiin kahella lavalla vuorotellen, tosin molemmille lavoille oli yks yhteinen etupää ja yks yhteinen monitorikiska. Dipitaalit molemmis päis niin mikä nottei. Jälleen kerran Digico osoitti monipuolisuutensa, mul oli joka orkka oman snapshotin takana ja juonnot eikä mutet seurannu niitä snapshotteja niin itse veto meni lähinnä nextiä painellessa. Hyvä niin :) Ja kaukomatojakin ja splittejä pystyttiin jättää molempia yhet pois kun otin siihen mun kasiin kaks räkkiä mukaan, se on kuitenkin aika paljo kivampi levitellä BNC-kaapelia kun perinteistä kuparikaukokaapelia. Ja ehdottomasti kivuttomampi kerätä pois.


Kisat meni kaikilta osin leppoisasti ja sujuvasti. Mut ny mopo alle ja vuoden viimoseen kruisinkiin. Ja lauantaina Mexicoon.


Moro
Viltsu

maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Meritunnelmissa

Niinhän se männäviikkokin läheni loppua ja Radiorock-risteilyä. Toimenkuvana Lordin monitorointi ja luonnollisesti veto heti paluupäivänä puol kolme :)
Checkiaika meillä oli sillon sunnuntaiaamuna kympiltä. Oksun kanssa saatiin kait kaikki puol tuntii meneen äänenpaineharjoituksiin. Eli oltiin jo yhdentoista maissa pois yöerhosta.
Aamusaunaankin yritettiin siinä harjoitusten jälkeen mennä, ja nimenomaan yritettiin, siinä saunaosaston respassa kun mamma ei suostunu päästää meitä sisään sen takia kun naistensauna oli täys. Yritettiin josko sinne miestensaunaan sit mieluummin, mut ei menny läpi sekään. Voi sitä aikaa vietää tupakkakopissakin :)
Eläkeläiset veti sillon sunnuntaina bingon ja meidän välissä ja sen shown lopun kun näki niin hiffas et pahaan paikkaan oli Lordi laitettu, tai paha se paikka olis ollu ihan kenelle vaan :)


Tänään aamulla alko kasilta Elämä Lapselle rakennus, eli stereot Jaffahallin kattoon ja kulmat lauteille. Konffasin laudan ja laitoin setin vireeseen ni huomisen pitäs olla kaiken järjen mukaan aika iisi päivä.


Ja sit hetki ajassa taaksepäin eli lauantai oli ihan vapaat oleilua siellä laivalla niin siin kerkis illaan mittaan yhtä sun toista, musavisaa, korporaation karaokeskabaa yms. No se karaoke oli sen musavisan ja musavisan tulosten julkistamisen välissä eli puolpakolla piti seurata ainakin osan matkaa. Kovia suorituksia paikka paikoin, mut Tommi veti kyl illan vakuuttavimman karaoke-esityksen.


Tämmöttii ny
Moro
Viltsu

keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Laihdutusta

Noihin tuotantohommiin vahvasti liittyen mä kävin tänään pikalaihiksella treenikämpällä ja onnistuin yli odotusten eli kävin matkalaukkuvaan kanssa siivoomassa laatikoita. Kaik ylimääräset veke ja vähän tarpeellistakin piti jättää, ylipainot kun nyt on noussu kynnyskysymykseks Etelä-Amerikan pään kanssa.


Mutta toi vaaka oli todella asiallinen löytö, 12 euroo. Ei paha. Jos yhtään tarvii ruumaan menevien painojen kanssa painii kenenkään niin äkkiä Klasulle hakeen tommonen.


Ei muuta
Viltsu

tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Tuotantohommia ja henkistä valmistautumista

Niinhän se Biisikärpäsen viimene jakso saatiin purkkiin viime lauantaina japurun jälkeen oli vielä karonkka kuvausryhmällä. ATA nimisessä turkkilaisessa käytiin syömässä ja siitä karaokebaariin ohjelman teeman mukaisesti :)
Mukavaa oli ja näinollen sunnuntai meni lepäillessä. Eilettäin alko taas kesittyminen tuleviin Etelä-Amerikan keikkoihin oikein tosissaan eli pitää säätää sen paikallisen promoottorin kanssa tekniset asiat semmoseen kuosiin et sinne antsii lähtee. On siellä paikka paikoin haikeutta ilmassa ja kahesta maasta en oo saanu viel mitään tietoo, reissuun kuitenkin lähetään jo ens viikon lauantaina. No pitää pommittaa kaveria maililla. Mut sit taas toisaalta ne mistä info on tullu niin niistä on säädetty jo puutteetkin haltuun.
Ennen tot Etelä-Amerikan pätkää täs olis vielä tosin Elämä Lapselle ens viikolla, siihen menis kolme päivää.


Palaillaan taas
Viltsu

perjantaina, syyskuuta 03, 2010

Linkkivinkkejä

Tässä kun ihan virka-aikoina ollu töissä koko viikon ja kuvauksissa kun ollaan niin taukoja on vähän väliä eli netissäkin kerkiää roikkumaan. Kyseessä ei siis ole suora lähetys vaan nauhotukset ja syksyn mittaan kait jouluun asti näkyy telkkarissa sit. Mutta siis siihen nettiin, viikon suosikeiks on noussu Wikipedian satunnainen artikkeli ja Youtube.


Laitetaan nyt sit alkuun näitä Wikipedian satunnaisia linkkejä:
사 회주의적생활양식에 맞게 머리단장을 하자
Hutiat
Mono
2,2'-bipyridiini
Anatolian paimenkoira
SNCASO SO.6000 Triton
Move1
24 tunnin kello
Bonobo
Keitto
Pizza Enrico
Angkor Wat


Ja sit niitä Youtube linkkejä:
Ikeaa
Top Gear
Kaakkuri kertoo
Kruisailua
Ystäviä
Kokkiohjelmaa
Maailman fiksuin kansa
Klassikko
Maidenia
Suomi
Perushommia
Suomen Yleläinen
Tyttö ja Spurgu


Eiköhän tossa rupee jo oleen taas


Moro
Viltsu