torstaina, maaliskuuta 31, 2011

Dark Decadence Tour 2011

Otsikon mukainen retki startattiin viime viikon torstaina Manchesterista ja siitä lähtien ollaankin pysytelty ihan vaan saarivaltiossa. Huomenna vietäs täällä Lontoossa viimestä näistä brittivedoista ennen kun siirrytään lauantaiksi Belgiaan vanhalle mantereelle. Kokonaisuudessaan reissua on vielä vähän reilu kaks viikkoa jäljellä. On tää kirjoittelu jääny tyystin väliin alkuretkeltä kun on ollu sen verta hoppu ettei oo kerinny keskittyä epäolennaisuuksiin ja sit se kerta kun olis Newcastlessa ollu aikaa niin koko korttelista meni sähköt ja näinollen myös langaton netti siinä samalla. 
Jossain kohden sähkökatkoa väläyteltiin mahdollisuutta jopa keikan perumiseen, mut siihen ei onneks tarvinnu ryhtyä, koska ne sähköt sit saatiin jossain vaiheessa takas. Lyhyemmillä seteillä tosin tahkottiin ilta ja Crashdiet niminen lämppäri veteli ilman sähköjä fikkarin valossa akkarisetin.
Muuten on retki menny lepposasti uusiin ihmisiin tutustuessa ja talkkareittenkaan kanssa ei oo tarvinnu vääntää kättä, kun meitsi on joka ilta ainoo joka käyttää talon monitoritiskiä, etupään kaveri tekee meinaan näille kahelle mukana retkeilevälle ruotsalaiselle orkalle monitorit keulasta ja sillä on oma bulsa mukana. Newcastlessa tosin jouduin tekeen gooteille etupään kun se talon tiski ei ois mahtunu mihinkään monitoritiskin ominaísuudessa, joten monitorit oli pakko tehä etupäästä myös lepakoille ja etupään kaverin kanssa mietittiin et tälleen (niin et mä teen koko paskan) menee varmaan kaikkein kivuttomimmin.
Vapaitakin on jo kerinny oleen, Robin Hoodin mestat otettiin haltuun Nottinghamissa ja tänään museoitiin itseämme Lontoossa, kuten kuvasta näkyy.


Palaillaan taas kun kerkiää/on mahdollisuus
Moro
Viltsu

maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

On sitä kierretty muutakin kun Tahkoo

Savonlinnaa ja Iisalmea tarkemmin sanottuna männä viikonloppuna. Savonlinnassa Happy Time Baari ja Iisalmessa Bar Saha. Molemmissa mestoissa piti jonninverran raapia päätä kun yrtitettiin keksiä miten saatas orkka ja romut lauteille  mahdollisimman kivuttomasti. Ei se sijottelu nyt ihan optimaalisinta kummassakaan mestassa ollu, mut kaik tarvittavat saatiin kuitenkin molempiin mestoihin mahtumaan ja showkin vedettiin kunniakkaasti läpi. Iisalmessa oli laitevirma vielä tuonu Digicoa molempiin päätyihin ni mikäs siinä oli vedellessä. Tosin se mun SD8 majotettiin takahuoneeseen kun ei sinne lavalle olis mahtunu ees X-rackin kanssa enää orkan sekaan.
Mutta hyvä että tuli nääkin keikat tehtyä ni ei tarvii sit torstaina Manchesterissa arpoa enää rikkinäisten piuhojen yms. kanssa vaan saatiin kaikki viimeisetkin vehkeet iskuun tulevaa Euroopan rundia varten. Viime viikolla tuli rumputeknikon kanssa vietettyä treenikämpällä muutama päivä puuhaillessa romuja lähtövalmiiks. Otettiin keiseistä mittoja ja painoja, päivitettiin rahtilistat ja siivottiin laatikoista kaikki ylimääränen (siis roskat, matkamuistot, rikkinäiset objektit sekä epämääräinen silsa ja roipe) veke.
Romut lähti tänään iltalaivalla kohti kaukomaita ja itse lennetään torstaiaamuna perästä.
21 keikkaa 24:n päivään olis tarkotus tahkota ympäri Eurooppaa ja ens kuun puolivälissä ollaan takasin kotomaassa.


Iisalmessa kun oltiin niin päästiin Genelecille tutustumiskäynnille, komiat oli tilat ja siellä demohuoneessa kailottimia kuunnellessa jokanen ryhmästä tuli siihen lopputulokseen et joka jampalla on himassa ihan paska stereot.


Palaillaan taas
Viltsu

torstaina, maaliskuuta 10, 2011

Mitä vittua?

Oli sunnuntain ekat sanat, vaikkakin Lontoon kielellä, vierailevan orkan production managerilta. BLS tuli meinaan Tukholmasta laivalla ja matkalla oli sen verta jäitä et pääsivät Kultsalle reilu pari tuntia myöhässä, joten arvatenkin oli kaverilla pinna aavistuksen kireellä. Bonarina viel se et kun meille ei ollu tullu mitään lavakarttaa, missä olis lukenu paljonko sitä tilaa oikeesti tarvitaan missäkin, vaan piti arvailla, niin siinähän se soppa oli valmis.
No ei siinä menny kait kun tunti niiden Load-Inin alotuksesta kun meininki oli jo muuttunu kun seppä huomas et kaikki on hallussa ja hommat tapahtuu odotettua nopeemmin, oltiin meinaat valmiit jo lämppärinkin checkin kanssa tasan viis tuntia siitä kun BLS rupes työntään laatikkoa sisään. Tää samainen produktiopäällikkö kävi illan päätteeks kädestä pitäen kiittämässä kaikkia osallisia, which was nice. Mukavaa ryhmää siin oli kaik eli helppohan se oli niille tehdä hommia.


Muuten tää viikko onkin menny yökerhotunnelmissa eli oon ollu talkkarina Circuksessa. Tiistaina haalaripellejen gravitaatiobileet ja bändeinä Goon ja Jenni Vartiainen, voitte helposti kuvitella et ryhmää oli hyvin. Keskiviikkona sit joku muotishow ja sen jälkeen hipitihoppiorkka, joka piti miksata. Aikamoinen standupshow oli jätkillä, jotenka viihdyin oikeen mainiosti, tosin jos olis ollu sali täys ni ois ollu vielä nastempaa. Huomenna vielä Cirkukseen, kun Halavatun papat pitää miksata jossain yksityistilaisuudessa. Mikäs siinä on miksatessa kun siellä on nykyjään ihan oikeat stereotkin ja iso lava missä mahtuu puuhaileen.


Palaillaan taas
Viltsu

lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

Korjaamoboogie

Korjaamolla on saanu siisteissä sisähommissa viettää viimepäivät, tai no päivät ja päivät eli keskiviikko ja nyt kuluva lauantai.
Keskiviikkona oli Svenska talande klubben täällä ja nyt tänään Younger Brother niminen brittipumppu. Keskiviikkona ei tarvinnu oikeestaan muuta tehä kun päivystää tiskin takana, YLE radioi sen illan niin niiden jäbät hoiti mikittämisen täysin. Siihen väliin ei oikeen uskaltanukkaan mennä.
Tänään taas on kerrottu brittiäänimiesten kanssa kilpaa vitsejä. Leppoisa päivä siis tämäkin.


Huomenna Kultsalle aamukasilta ottaan Wylden kavereita vastaan.


Heippa
Viltsu

tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Stadijump 2011

Eli mäkihyppyä ja murtsikkaa Narinkkatorilla menneenä viikonloppuna. Reilu 150-metrinen murtsikkalatu ja pari mäkeä, isompi mäki oli K6 ja kielletty alle 14-vuotiailta ja sit lasten mäki, missä nuorimmat hyppääjät tais olla 3-vuotiaita. Itekkin piti käydä tosta K6 mäestä kokeilemassa, 4,5 metriä oli mun leiskautus. Ei ollenkaan paskempi tulos, jäin Toni Niemisen tuloksesta vaan 5,5 metriä. Ja se Tonin hyppy oli kuitenkin mäkiennätys.


Meitsi diggaa näistä erikoiskeikoista, mukavaa siis oli. Tosin nyt on pari päivää valunu räkää päästä pikkusta vaille pirusti eli kai sitä vähän sai tossa viikonlopun aikana kylmääkin vaikka vaatetta oli paljon päällä. No nyt taas siisteihin sisätöihin loppuviikoks ni eiköhän tää tästä taas.


Palaillaan
Viltsu