maanantaina, elokuuta 29, 2011

Lisää naimiaishommia

Männä viikolla pidettiin sit Tertulle polttarit kun häät oli viime lauantaina. Heitettiin kaveri ulos ehjästä lentokoneesta noin neljästä kilsasta. Oli kuulemma mahtavaa, en epäile hetkeäkään. Sen jälkeen käytiin porukalla syömässä hyvin ja maistelemassa viinejä ammattilaisen opastuksella, juu ja se ammattilainen ei ollu se Pera tai Reiska Kurvista vaan tämmönen jäbä. Mukavaa oli ja kai sitä jotain oppikin viineistä, which was nice.
Sit perjantaina ennen noita lauantaisia häitä kävästiin veljesten kanssa Naantalin Kaivohuoneella konsertoimassa, perushommaa ainakin kun vertaa seuraavaan showhun mitä orkan kanssa tulee eteen. Nyt tulevana sunnuntaina pitäis täräyttää VHB:n ja Rubikin yhteisshow Huvilateltassa. Monitoreissa mulla on vaatimattomat 60 kanavaa työstettävänä, enempään ei SD8 taitu ni siihen oli raja vedettävä :)
Ja lauantainahan oli todellakin ne häät, mukavaa oli ja paljon tuttuja Keravalta, joita tulee aika harvakseltaan nykyään enää nähtyä. Onnea vielä kerran tuoreelle hääparille.
Seuraavaks ohjelmassa olis nyt keskiviikkona talkkaripesti Loosessa ja perjantaina lämppäysshow jossain päin Vantaata. Orkan nimee ei saa paljastaa ja kai se keikkapaikkakin tässä viikon mittaan mulle selviää :)
Ja sit tulevana lauantaina olis tallilla 20-vuotisjuhlat ja sunnuntaina se Huvilateltan spektaakkeli.


Palaillaan
Viltsu

maanantaina, elokuuta 22, 2011

Naimiaishommaa

Flown jälkeen oli vuorossa Kallen ja Annan häät. Pari päivää heilahti niissäkin juhlissa kun tempastiin porukalla jo keskiviikkona tonteille rakentaan muunmuassa äänivehkeet pystyyn ni ei juhlapäivän aamuna tarvinnu muuta kun raapia soundchecki pois kuleksimasta. Mukavat oli juhlat ja kaikki viihty, onnea vielä kerran hääparille.
Häistä pitikin sit suoraan suunnata keikoille, vuorossa lepakoiden viimeset vedot tälle vuodelle. Orkka jäi nyt levytystauolle. Kaarinan Old Texas ja Euran Sieravuori oli viikonlopun areenat. Leppoisasti meni nuokin, mitä nyt kotimatkalla bussi rupes tekeen kuolemaa. Loppumatka meni sit tilataksissa ja tottakai oli kyseessä yöajo eli ei sit nukuttu. Tätä se on se rokkenrollklamour :)


Ei muuta tällä erää.
Moro
Viltsu

tiistaina, elokuuta 16, 2011

Flow

Näin ne pääs loppumaan nuokin kisat. Mukavaa oli ja hieno ryhmä meidän lavalla töissä eli ei ahistanu myöskään vieräilevia teknikoita. Eikä tolla kalustolla oikeen olis huonosti voinu vetääkkään, keulilla H-4000 ja J-sarjaa, mulla lavalla SD8, PM5DRH ja M4:sia. Mielellään vaan olis nähny niitä vierailijoita enemmänkin ainakin monitorilandiassa ni ei ois ite tarvinnu raapii ihan niin montaa, mut Aksu huolehti meikäläisen ruokahuollosta ja vesistä sillon kun ei ite kerinny käymään ni menihän tuo noinkin oikeen mainiosti. Hienoja vetoja monelta orkalta tuli todistettua ja paikka paikoin kummallista musiikkia. Aina ei ymmärrä, mut yleisö oli liekeissä ja se kai lienee se pääasia :)

Palaillaan
Moro
Viltsu

torstaina, elokuuta 11, 2011

Flow ja vähän menneitä

Aikaa on taas vierähtäny ja keikkojakin tehty, mut kun on kelit suosinu ja vähän hoppuakin laittanu ni on jääny nää päivitykset väliin. Lyhyt kertaus siis. 
Lepakoiden kanssa tuli huitastua vimonen noista akkarivedoista DBTL:ssä ja veljesten kanssa taasen lopeteltiin festarikausi pari viikkoa sitten Oulun Qstockissa, hieno veto, ja paljon tuttuja jälleen kerran. Mahtavuutta. Samana viikonloppuna kävästiin kokeilemassa myös Kalajoen Dyyni, pieni se on edelleen, lava siis. Jotenkuten mahduttiin kuitenkin ja hengissä selvittiin pois.
Veljesten kanssa käytiin kokeilemassa myös Lappeenrannan Ilona viime viikolla, aavistuksen ahdasta sielläkin, mut tärkein parannuskohde olis kuitenkin ilmastointi. Setistä jäi pari biisiä lopusta uupumaan kun osa jätkistä meinas hapenpuutteen ja lämpötilan takia pyörtyä. Not nice.
Nyt tää viikko onkin yhtä nopeeta akkarirutistusta vaille menny Flown tiimoilta, meitsillä tonttina BlueTentin monitorit, huomenna alkaa kisat ja kolme päivää tahkotaan. Hyvä ryhmä meitä on eli eikohän nuokin kisat tuu oleen suht kivuttomat.
Ja toi äsken mainittu akkarirutistus olikin sit veljesten kanssa Ateneumin aulassa, nyt oli meinaan isoa tilaa soundissa. Jos olis ollu akustisesti yhtään helpompi mesta laittaa nii ei ois mistään paavosta tullu pieneen mieleenkään tempoa noi reippaasti tilaa soundiin mukaan. Mutta toisaalta hitaat biisit toimi jopa noissa olosuhteissa soundillisesti hyvin ja stemmalaulantaosuuksissa se tila toimi itse asiassa helvetin hyvin. Ison kuulosta :)


Mut ei se siitä eikä tämäkään tästä.
Moro
Viltsu