torstaina, syyskuuta 29, 2011

Kauhiaa hommaa

Siis tää inttervepin päivittely kun meinaa vallan jäädä tekemättä ja tynkä tästäkin tekstistä on muodostumassa et olis varmaan parempi olla vaan hiljaa. Mut minkäs teet kun on leikkiin lähetty.
Viime viikolla pari päivää meni seminaarihommissa Vantaalla ja loppuviikko eli To-Pe-La vietettiin Veljesten kanssa Porissa, Oulussa ja Vaasassa. Ja kyllä nuo keikat temmottiin nimenomaan tuossa järjestyksessä :) No okei se Vaasan homma oli Musik&Talang niminen tapahtuma ja meidät oli buukattu sinne päätöstilaisuuteen vetämään eli siellä oli tavallaan pakko olla juurikin lauantaina eikä minään muuna päivänä. No tuli taas tahkottua kasitietä edestakasin, ei sitäkään oo taas tullu pariin vuoteen tehtyä. Yhden leffan sain noiden bussimatkojen aikana katottua, muuten meni matkat vaakatasossa ja taju veke. Ja se leffa minkä katoin oli Dewey Cox, suosittelen lämpimästi jos yhtään uppoo Spinal Tap, N.W.H., Ruttles ynnä muut vastaavat. Niin ja menihän meiltä ekalle keikalle lähteissä kumi tosta vankkurista vähän ennen Hyvinkäätä jo, mut Hyvinkään ramppiin vedettiin stoppi ni siit ei montaa kilsaa rengasliikkeeseen ollukkaan eli tuon episodin takia ei oltu kun 20 minuuttia myöhässä sovitusta eli ei ollenkaan paha.
Viikonlopun jälkeen oonkin ollu lähinnä himas, mitä nyt tänään kävästiin Mikon kans mopoilla Lahdessa lounaalla. Ja tottakai Lahdessa piti lounaalla käydä kun siinä torin laidalla on yks aika asiallinen pastapaikka, eikä oo turhan hinnakaskaan. Mamma Maria nimeltään.
Nyt tällä viikolla sit Tallinna ja Lontoo Veljesten matkassa.


Palaillaas taas
Viltsu

maanantaina, syyskuuta 19, 2011

Perushommaa

Perjantaina oli tosiaan se talonmiespesti siellä Bäkkärillä. Neljän bändin iltamat, mut lavalla ei vaihtunu kun kitaramoottorit orkkien välissä ni ilta meni kaikkinensa leppoisasti. Puolen kolmen maissa yöllä olin jo matkalla kotia kohti.
Lauantaina kävästiin Keban kanssa Tampereen Yo-Talolla, mulle lankes tällä kertaa keulapesti kun Janne oli veljensä häissä eikä talolla sen puoleen ois erillistä monitoritiskiä ollukkaan. Mukavasti meni tuokin ja himassa olin kait jo kolmen maissa yöllä. Yo-Talollakin on nykyään viikonloppuisin disko orkan jälkeen joten vetoajat on todella inhimilliset.


Palaillaan
Viltsu

torstaina, syyskuuta 15, 2011

Justiinsa

Viime perjantainen Tavastia Keban kanssa meni loistavasti, orkka oli hienossa vedossa ja yleisö diggas. Ylihuomenna vietäs noita keikkoja viimestä ainakin tällä erää, Tampereen Yo-Talolla siis tämä. Tulkaahan poikkeemaan. 
Ja sit tuli tosiaan kävästyä rokkiristeilyllä Monroen matkassa, hieno orkka. Hauska oli pitkästä aikaa raapia etupäätä. Ja tosiaan tuli risteiltyä kun työt oli kuitenniin retkellä ohi jo noin 15 tuntia ennen laivan rantautumista :) Toipuessa meni vähän toista päivää. 
Synttäritkin tuli tässä viikolla vietettyä hyvässä seurassa.
Lauantaina sit tosiaan Tampereen pyrähdys, mut kävästään nyt huomenna ensin Bäkkärillä raapimassa iltamat alta poies.


Moro
Viltsu

torstaina, syyskuuta 08, 2011

Aika rientää

Loosessa tuli kävästyä talkkarina viime viikon keskiviikkon, lepposaa hommaa. Kerkisin vielä checkin jälkeen hakee autonkin himasta ni öinen poistuminen oli todella ripee. Ainoo pieni vastoinkäyminen oli sen talon LS9:n kanssa, joka siis kaipais kipeästi huoltoa. On sen verta kovalla käytöllä ollu lauta et kaikki nappulat ei enää toimi tarkoitetulla tavalla. Fyysisiä oireita siis potikoissa, fadereissa ja nappuloissa. Kyllä sen kanssa pärjäs kun huomas noi viat ajoissa :)
Perjantaina oli sit se mysteerikeikka Myyrmäessä eli Keban monitoripesti kun oltiin Arttu Wiskaria lämppäämässä. Erikoispaikka se Myyrmäen The Lane yökerho. Mun mielestä se oli keilahallin kahvio, mut mitäpä minä yökerhoyrittämisestä tiiän. Hyvä oli kuitenniin et kävästiin tuo raapimassa kun nyt tulevana perjantaina eli huomenna ollaan Keban kanssa Tavastialla ni ei tarvi ihan kylmiltään lähtee.
Ja lauantaina oli sit ne tallin 20-v juhlat, ennakkotiedoista poiketen olin himassa sieltä vasta puolen yön jälkeen, mut huomattavasti aiemmin kun mitä suurin osa frendeistä kelas :)
Nyt päästäänkin sit jo sunnuntaihin ja siihen maailmanlopun spektaakkeliin eli VHB:n ja Rubikin yhteiskeikkaan Huvilateltassa. Molemmat bändit veti eka omat setit ja luonnollisesti putkeen ilman breikkiä niin et orkat vaihtu lennosta soiton katkeamatta. Orkat myös kävi vierailemassa toistensa seteissä, joten jo näistäkin syistä mun piti saada molempien orkkien inputit mahtumaan monitoritiskiin samalla kertaa. Illan päätti vielä se Queen-spektaakkeli, jossa molemmat orkat oli kokonaisuudessaan lavalla mesoamassa samaan aikaan. Talon monitoritiskinä oli SD8, joten sen rajoitukset huomioon ottaen rakensin kanavalistan silleen et mulla tuli kaikki 60 inputtia käyttöön, joista osa stereona. Keulilla oli omat bulsat molemmille bändeille. Mut kuten sanottu niin monitoreissa oli tavallaan pakko vetää yhdellä laudalla kun molempien bändien inputit tarvittiin ainakin osittain myös toiselle näitä kimppanumeroita varten. Pitkä päivähän tosta tuli, mut hienoja vetoja kaikki kolme ja yllättävän kivuttomasti tuo meni huomioon ottaen kaikki miinanpaikat. Toihan kuitenkin tempastiin tekniikan osalta tuon yhden päivän aikana nippuun. Orkat oli hieronu biisejä pari viikkoo, joten se soittopuoli ei nyt ollu varmaan kenelläkään huolen aiheena. Iso kiitos vielä kerran Huvilan tekniikalle kuin myös kaikille muille osallisille.


Huomenna Kebaa Tavastialla, kaik sinne. Ja lauantaina Monroen matkassa risteilemään. Alright, goodtimes!


Viltsu