maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Kaiken ja laista

Taas on aikaa vierähtäny edellisestä postauksesta. Tällä välin käväsin Francinen kanssa Kouvolassa ja Pielavedellä, oon puuhaillu pyörän parissa, kävin viemässä SD8:n jollekkin sakemannille Savoyhin, Blackfoot kävi Circuksessa vieraana ja Duudsonit Kampissa. Perushommaa siis laidasta laitaan vähän kaiken ja laista. Nyt tällä viikolla ohjelmassa Michael Monroeta jossain radiobileissä, Veljeksiä Huittisissa ja Oulussa ja Hemma Beastiä Le Bonkissa. Niin ja sit jos pyörän kanssa puuhailis myös. Aika palasina rupee jo oleen :)


Palaillaan
Viltsu

torstaina, lokakuuta 20, 2011

Meitsi mokas

Näin ainakin sen firmakisairman mielestä tein. Niin kivasti meni juhlat eilettäin muuten, mut kymmenen minuuttia ennen kun kisat loppu se koko paletti kaatu kun en osannu soittaa tanssittavaa musaa. Kaikkeni yritin, Gloria Gaynor, Earth, Wind & Fire, Jackson5 etc. mut ei menny läpi.
Meitsi on niin tosi vitun sori.

Palaillaan
Viltsu

maanantaina, lokakuuta 17, 2011

Circusta

Töiden puolesta viime viikolla ei ollu muuta kun Circuksen talkkarointia. Tiistaina kylässä kävi Baseballs ja ne tartti meiltä muutaman kulman, lavasähköt, mikkipiuhat ja ständit. Muuten niillä olikin pääpiirteittään kaikki omaa. Helppo päivä kaiken kaikkiaan. Hyvin pitkälti samanmoisella kaavalla mentiin myös perjantainen Kaiser Chiefs sillä erotuksella et nää toi myös lavasähköt, mikkiständit ja piuhat mukanaan eli vielä aavistuksen leppoisampi päivä :) No näille tosin piti etupään tiski tarjoilla, mut digi kun talolla on ni ei ollu muuta kun se lauta eli nopsaan sekin meni suuntaan jos toiseen.
Tällä viikolla olis sit yritysjuhlaa ja Francinea, ens viikolla lisää Circusta.


Palaillaan
Viltsu

lauantaina, lokakuuta 08, 2011

Tallinna-Lontoo-Tampere-Kaarina

Näin se aika kuluu ja jää päivitykset väliin kun on kaikkee puuhaa. Viime viikon perjantainahan oli se Tallinnan show Rock Cafessa ja sitä seuraavana päivänä Lontoon Borderline. Melko mitättömillä unilla piti se Lontoo tahkota kun Tallinnan vetoaika muuttu puoltoista tuntia myöhäsemmäks checkin jälkeen ja tää info tuli meille jo heti kun päästiin venuelle takasin illallisen jälkeen. Näinollen crewn kanssa oltiin vedon jälkeen hotellilla jo heti vartin vaille neljä aamulla ja lähtö lentokentälle oli viideltä. Kerkisin mä kolme varttia ottaa tehokasta unta ennen lähtöä. Koneessa Amsterdamiin sit loput siitä yöunesta, sen verta huonot penkit oli nukkumahommaan Estonian Airin leijas et on koko viikon särkeny nyt oikeeta olkapäätä vähän saatanasti. Nyt tän aamusten tuntemusten perusteella rupee jo helpottaan. Amsterdam-Lontoo jatkolento oli sit sen kaikki kolme varttia kestoltaan et siinä ei kerinny enää unia ottamaan.
Varmuuden vuoks oli Damiin jääny koneenvaihdossa myös Kaakkurin pellit ja Kien pedaalit eli vaikeeta oli aika ajoin. Show tempastiin kuitenkin mallikkaasti läpi ja checkin jälkeen kerkisin pubissakin käymään yhden frendin kanssa. Vedon jälkeen kun pääs hotellille niin ei kauaa tarvinnu selällään olla kun seuraava kuva olikin jo puhelinsoitto respasta et pitäis poistua huoneesta. Se yöllä luvattu tunnin myöhäsempi check out aika ei enää aamuihmisten mielestä pitänytkään paikkaansa. Eli reilu kolme tuntia aikaa tapettavana.
No hotellilta oli viiden minuutin kävely British Museumiin ja Kaakkuri kun ei ollu siellä ikinä käyny ni käytiin sit miehissä morjestamassa Cleopatraa ja ihmettelemässä Rosettan kiveä. Leppoisa paluupäivä siis kaiken kaikkiaan.
Viikko menny nyt lähinnä himassa ihmetellessä ja torstaina kävästiin auton kanssa Tallinnassa hakeen rouvan äidin synttärijuhlille samppanjat ja kahvikonjakit.
Eilen hyppäsin Alecin kanssa junaan kohteena Tampere ja Amarillo. Francinen keulapesti pamahti mulle kun Temi on tän viikonlopun estyny. Leppoisa ryhmä ja mukavaa hommaa. Nyt tänään Kaarinan Old Texas ja huomenna kotia. Ens viikolla pari päivää Circusta ja parin viikon päästä taas Francinea.


Ei muuta tällä erää.
Moro
Viltsu