keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Vapaapäivä, mikä se on?

Aikamoisen (muutaman viikon mittaisen) matalalennon päätteeks on nyt tänään ollu jo neljäs vapaapäivä putkeen. Mutta ei hätiä mitiä, huomenna jo taas säätämään ja PE-LA keikoille.
Vimosimman päivityksen jälkeen täräytettiin Reckless-show Kalajoella yösydämellä ja melko tarkkaan suorilta vedon jälkeen lähettiin työntään kohti Joensuuta ja Ilosaarirockia. Joensuuhun päästiin vähän ennen yhtätoista LA-aamuna ja pojat meni elpymään omalle takahuonealueelle ennen keikkaa ja minä pyyhälsin päälavalle tekemään load-inniä mun illan toista keikkaa varten. Load-Inin jälkeen takas kakkoslavalle ja Reckless-veto pois kuleksimasta ja takasin päälavalle Apojen kanssa. Illan päälle Kimmeliin maate ja sunnuntaina Rentolavalle GG Caravanin kanssa.
Maanantaina kun pääs Joensuusta kotia ni ei sitä kerinny levätä kun sen yhden illan. Tiistaina aamukasilta musiikkitalolle tekemään Herbie Hancockia, keskiviikkona Circuksessa kävi Keane vieraana ja torstaina kävästiin GG:n kanssa Pori Jazzeilla.
Loppuviikko sit olikin vähän iisimpää, ton Porin retken jälkeen ei ollukkaan ohjelmassa enää kun lauantainen Karkkilan pikavisiitti Recklessien matkassa ja näin lähietäisyydellä kun oli ni läksin omalla autolla himasta vasta viiden maissa iltapäivällä ja takasinkin olin jo yhden maissa yöllä. Näinollen sunnuntaina olikin jo hyvin levänny ja läksin hakee mopon kotio. Pyörä on maannu taas jonkun viikon tallissa kun ei vaan oo kerinny ajaan. Siihen tulee ja on tullut muutos :) Tällä viikolla joka päivä jonkunmoinen lenkki ja ens viikolla sama meininki jatkuu. Sivussa kerkisin käydä tallilla rakentamassa ittelleni työpöydänkin, nyt kelpaa asennella juttu jos toinenkin kun on taso missä sen tehä eikä sylissä tarvii kaikkea ratkoo.


Jeah
Viltsu

perjantaina, heinäkuuta 13, 2012

Klubi ja festarihommaa

Tälle viikolle osuu meinaan molempia jopa useampia. Stratoja, Recklessiä, Apoja ja GG:tä. Tiistaina pidettiin Stratojen PA:treenit Tavastialla ja keskiviikkona samassa mestassa show, torjantaina vielä Tammerfest saman pumpun kanssa. Nyt oli uuden rumpalin ekat keikat ja jumalauta että toimii, hieno valinta. Pojat läks tänään Unkariin mun saksalaisen kolleegan hoteisiin ja itse hyppäsin Tampesterista Recklessin kyytiin ja nyt matkalla kohti Kalajokea. Oishan sitä mielellään itsekin kävässy tän päiväsen Unkarin ja huomisen Tsekin Stratojen kans raapimassa, mutta kun ehdoks olin asettanu et mun pitää olla sunnuntaina Joensuussa iltapäiväkolmeen mennessä niin logistiset ratkaisut (eli niiden mahdottomuus ja/tai tarvittava likviditeetti) huomioiden olis homma menny vähän turhan hankalaks ni päädyttiin tämmöseen ratkasuun. Mutta mutta hätähän ei todellakaan ole tämän näköinen vaan korvaavia keikkoja kotomaassa tuli tilalle kolmin kappalein eli tänään Reckless Kalajoella ja huomenna Ilosaaressa Reckless sekä Apocalyptica. Ei haittaa. Sunnuntakina taas GG Caravania Ilosaaressa ja ens viikolla taas vaihteeks eri kuviot, Musiikkitaloa, Circusta, Pori Jazzeja ja Karkkila Beach Party. Jälleen kerran luonnollisestikin eri työnantaja joka ilta :)
Nyt kun työnnetään kohti Kalajokea niin matkaa kun on niin oon pitäny toimistopäivää bussissa eli karsinu kasaan tulevia koitoksia sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Sähköposteja on ainakin kolmelle mantereelle lähteny, mut puhelut oon oman talouden onneks pitäny kotomaan sisällä.


Mut ei kai siinä, jos kävis hakeen pahvikahvin ja jatkais tuotantohommia.
Moro
Viltsu

perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Aika rientää

Taas perinteinen startti postaukselle eli ei oo kerinny eikä oo oikeen huvittanutkaan kirjootella kun töitä on ollu ja siinä sivussa kelitkään ei oo ollu kauheen paskat.
Tuska meni ihan perinteisen kaavan mukaan vaikka edellinen kerta itsellä olikin vielä Kaisaniemestä ja päälavalta. Nyt työpisteenä oli neloslavan monitoripää akustiikan ihmemaassa eli Suvilahden Kattilahallissa. Leppoisat kisat ja jopa yks vierailija kävi mun konttorissa kisojen aikana. Ja neloslava kun oli kyseessä niin settikin oli suhteellisen kompakti eli ääntä oli kaikkinensa pullamersullinen kamaa lattiapakkauksella. Purku oli meillä valmis ennen kun vestivaalin pääesiintyjä lopetti :) Tosin auto päästiin pakkaamaan vasta kun alue oli tyhjä.
Tuskasta kun selvis ni maanantaina oli hyvä käydä vähän eri tyyppistä hommaa ihmettelemässä. Alison Krauss ja Union Station Finlandia-talossa ja jumalauta että toimi, veti ison miehen hiljaseks. Ja en ollu ainoo kun oli vakuuttunu. Konsertin jälkeen kun käveli ulos mökistä ja rupes tuttuja valuun siihen pihalle ni järjestään kaikki oli sanattomia. Kiitokset vielä kerran Vesalle lipusta.


Kohta lähtään mustalaisten kanssa Lahteen ja huomenna Ruisrock. Kahtellaan taas jossain kohden lisää.
Moro
Viltsu