perjantaina, syyskuuta 05, 2014

Kesä 2014

Jos välillä yrittäis tännekin kirjootella vään tiheemmällä tahdilla kun nyt parina viime vuonna on tullu kirjoiteltua.

Eli siirtykäämme otsikon aiheeseen. Kulunut kesä saatiin päätökseen Pekingissä viime sunnuntaina ja tällä kertaa vedettiin ihan täys setti Pekingissä kuten myös edeltävänä iltana Shanghaissa.
Ja nythän todellakin mentiin ympäri sillä kesä myös aloitettiin Kiinasta, silloin virkavalta, valtiovalta, sääolot ja paikallinen tapa kiinnittää (tai olla kiinnittämättä) lavan katto aiheuttivat sen ettei sillä retkellä keritty raapia kun 7 biisiä kokonaisuudessaan. Nyt vedettiin kaks täyttä keikkaa (yks klubi ja yks festariveto) yhteensä 27 biisiä.
Kesä siis menny pääasiassa Himpuloiden matkassa. Mutta Himpulavetojen painottuessa lähinnä loppukesään oli mulla alkukesästä aikaa puuhailla kaikkea muuta.
Sonatassa kävin tuuraamassa yhden vedon, Akun Tehtaalla tein Tuurin Miljoonaiskelmän ja Porijazzien kakkoslavan, vaimon kanssa kävin New Yorkissa ja Moving Lightillekin kerkisin puuhaileen jonnin verran.

Ja vaikka Suomessa on ainakin heinä- ja elokuu ollu lämpösiä ja aurinkoisia ni ihan joka puolella maailmaa näin ei oo todellakaan ollu. Istanbulissa piti vetää show kesken poikki kun SR-puolen pa-tornin katto päästi noi 3 kuutiota vettä läpi ja stereoista oli kuulemma kuulunu "tsup" just ennen ku pimenivät. Liettuassa ja Sloveniassa näytti myöskin hetken aikaa tilanne todella pahalta eli sielläkin mietittiin perumista. Onneks sää kuitenkin selkiytyi keikkaan mennessä ja päästiin raapiin ihan täydet keikat ilman riskejä.

Nyt olis siis kesä ja festivaalit paketissa ja ruvettais suhtautumaan syksyyn. Seuraavana vuorossa olis kolme kuukautta ihan kotomaassa oleilua (ja töitä), yhden yhtä rundia ei oo tälle ajalle kalenterissa. Ajattelin josko puuhailis pääasiassa ihan vaan pääkaupunkiseudulla esmes Circusta ja sit välipäivät täyttäs kaikella muulla sekalaisella. Joulukuu mennäänkin sit taas Himpuloiden kanssa kahdella mantereella.

Ei kai tässä taaskaan kummempaa
Heippa
Viltsu