maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Vesiliirron SM-kisat

Meininki oli kun Woodstockissa konsanaan, no yleisöä nyt ei aivan siinä määrin ollu mut mutaa oli, se kenttä meinaan suli kokonaan ja hiekkakenttä muuttui mudaks kisojen edetessä. Eli lepposat oli kelit, vettä sato ja useampi aste plussan puolella ja koko viikonlopun vaan lämpeni. Ladut pysy kyllä jollain lailla kuosissa koko kisojen ajan että kaikki kisat mitä oli tarkoituskin hiihtää tuli hiihdettyä ja voittajat palkittua. Lauantaina mun homma oli hoitaa avajaisjuhlallisuuksien ääni. Alkuun normipuheet ja fanfaarit, tän jälkeen neljästä eri kuorosta kasattu satahenkinen mieskuoro veti Finlandia-hymnin ja loppuun vielä kylän oma poika Talentin voittaja Aleksi Vähäpassi veti oman shownsa. Langattomia mulla oli loppuen lopuks 13 kanavaa tossa toteutuksessa, 10 kuorolle, 1 trumpetille, 1 Beatboxmikki ja 1 puheille eli ihan sitä 20 kanavaa ei tarvittu mikä oltiin tohon hommaan varattu. Parempi näin, ainahan se on varmempi ja helpompi mitä vähemmällä pärjää.
Sunnuntaina toimenkuva oli olla Smojulle mailapoikana tolla lavalla tuolla mutavellin keskellä. Oli meillä vielä tuollakin 14 kanavaa langattomia. Niiden ansiosta vedettiin yksikin big band lauteille varmaan maailmanennätysvauhdilla. Rummut, kitarakamat, kiipparit ja basso vedettiin ihan normaalisti piuhoilla mut puhaltajille tumpattiin jokaselle langaton eteen ja ei muuta kun show käyntiin, mikityksineen meni checkiin alta vartti. Välillä näin. Poiskin oltiin tuolta sateesta varastolla vehkeitten kanssa jo viiden aikoihin iltapäivällä, ei paha.

Tänään muuten sain keittiön kattoon ne reiät ja lampun roikkumaan, hyvä tuli vaikka itte sanonkin. Vielä kun sais ne kaakelit haettua ja laitettua seinään niin sais ton toisen puolen tosta keittiöstä valmiiks. Nythän on meneillään semmonen kaks osanen keittiöremppa, käytävän molemmat puolet erikseen. Toiseen puoleen on jo suunnitelmat valmiina, enää puuttuu rahotus ;)

Mutta onhan tässä aikaa, ei elämässä nyt niin hoppu oo. Kyllä sitä kerkiää myöhemminkin, jos nyt tän vuoden puolella kuitenkin.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: