maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Urheilua ja viihdettä

Suomi-Ruotsi kapinat meni oikein leppoisasti, 12:n tunnin päiviä pelkkää päivystystä. Tartti lähinnä valvoa tilannetta ja sit mulle tuli hoidettavaks avajaiset ja 800:n metrin juoksun sekä kävelyiden lähetyksen toistaminen kentälle niille urheilijoille. Ekana päivänä avajaisissa yks kaveri laulo molempien maiden kansallislaulut ja tokana päivänä oli avajaispuhe. Ei kauheen paha rasti siis, mutta jonkun siellä piti olla ja meitsillä oli kalenterissa vapaata. Jaylla se isoin homma oli kun se sen shown miksas.

Sunnuntaina käväsin parillakin eri varastolla pakkaushommissa eli Jumboon kun nyt avataan se Flamingo niin sen avajaissetin kävin Karrin kanssa pakkaamassa, Karri siis hoitaa sen vedon. Ja sen jälkeen vielä UKT:n varastolle valmistelemaan Jukka Virtasen 75v juhlarundin kalustoa. Harjoitukset siis alko tänään ja jatkuu huomenna ja torstaina. Eka veto on lauantaina Lahdessa ja sen jälkeen ois vuorossa vielä Tampere sunnuntaina ja Finlandia-talo seuraavan viikon lauantaina.

Tänään aamusella käytiin puuhailemassa treenisetti pystyyn ja siitä jatkettiinkin suoraan harjoituksilla. Eroa rundisettiin ei käytännössä oo. PA tulee rundilla olemaan aina se mikä talolta vaan löytyy ja kaikki muut romut meillä on treeneissäkin pystyssä. Jannen kanssa meillä on nyt tuolla Nosturissa bulsat peräkkäin ja Jannella on PS15 PA ittelleen pönttöinä millä se kuuntelee lopputulosta.
Huomenna jatketaan harjoituksia ja keskiviikkona ois välipäivä ja torstaina jatkuu treenit. Perjantai meniskin yritysjuhlan merkeissä ja lauantaina alkaa toi juhlarundi Lahdesta.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: