tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Vuodenajat vaihtuu

Männä viikolla siis alotettiin goottien Suomen keikat ja siinä sivussa pidettiin firman pikkujoulut, vappu ja pääsiäinen. Hoitaa noi kaikki juhlapyhät tälleen kuukauteen niin ei tarvii koko seuraavana vuonna stressata moisista :)

Keskiviikkona alotettiin Nosturista ja torstaina matka vei Kuopioon ja Puikkariin, missä ne pikkujoulutkin pidettiin. Noin kymmenen minuuttia keikan jälkeen tempasin takahuoneeseen hakemaan in-eareja niin jätkät oli kerinny jo treenaamaankin kolme joululaulua akustisilla. Mahtavuutta.
Perjantaina meillä oli vuorossa Valkeakosken Waltikka ja siellä pidettiin sit vappujuhlat :) Lava oli tällä kertaa rakennettu meille sinne peränurkkaan ja sen ravintolan varsinaisella lavalla veti lämppäribändi, kätevää kun ei kenenkään tarvinnu olla toistensa tiellä.
Lauantaina Jyväskylä ja Lutakko. Aika kohilleen ovat fasiliteetit saattaneet näin vuosien saatossa, isot takahuoneet saunaosastolla, suoraan kulku lavalle ja takapihalle. Ei tarvii poppareitten rokun seassa suunnistaa. Juttelivat vielä että etupään tiski menis lähiaikoina vaihtoon ja se nykynen etupään lauta siirtys monitoreihin. Passaa mulle :)
Jyskylästä lähettiinkin yötä myöden kotia ja himassa olin aamukuuden maissa. Tällä viikolla ei keikkarintamalla olis kun kolme vetäsyä ja niistäkin yks on semmonen kolmen biisin akkarirutistus iltaysiltä.

Eilettäin tuli vielä kävästyä On The Rocksin pikkujouluissa ja siellä lonkero selätti Tertun digimikserin kesken iltamien, mulla on yks läppäri kuollu loneroon ja Viiking Musiikilla M7 pariinkin otteeseen. Kovaa kamaa se lonkero.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: