tiistaina, joulukuuta 01, 2009

Mäkeen menossa

Tampereelle päästiin sillon lauantaina ajallaan ja kun on tilaa puuhailla ja asialliset laitteet niin siinä ei kauaa menny. Lämppärillekkin jäi kaks tuntia aikaa saada oma esityksensä lauteille ja kuntoon. Hyvä tuolla Pakkiksella on ihmisen olla ja suoriutua. Vielä kun soittoaikakin on tän maan yleiseen käytäntöön verrattuna suhteellisen aikainen niin ei mitn valittamista.


Eilen kävin puuhailemassa ekan varsinaisen akkarivedon jätkien kanssa Alesin Nokiastoressa. Sitä Apolloa kun ei oikeen voi ihan oikeaksi vedoksi laskee :) Seitsemän biisiä jätkät tempas akustisesti ja kaikkihan niistä toimi, yleisö viihty ja Nokia oli tyytyväinen, mikä ettei. Huomenna olis sama show Espan Elisa Shopitissa. Kiertuetekniikalta vehkeet sinnekkin eli sama tiski kun eilenkin, joten jos sen soundcheck ajan sais jopa puolitettua, eilettäin meni kaikki neljä minuuttia :)

Torstaina mennäänkin sit normikaavan mukaan Tavastia ja sen jälkeen lennetään pohjoseen, perjantaina Tornio ja lauantaina Ylläs. Lento himaan on sunnuntaina illasta, joten jos sitä pääsis mäkeenkin muutamaks tunniks. Ja miksei pääsis, kun menee vaan.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: