perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Saksaa

Saksassa kaik keikat on menny kivuttomasti, päiväni murmelina siis. Viikonpäivistä ei oo enää mitn hajua ollu moneen päivään. Toisinaan on huonompia tiskejä vastassa ja toisinaan taas parempia, kaikilla on kuitennii saatu hommat tehtyä ja popparit hymyilemään. Jos nyt jotain negatiivista lähetään viime päivistä hakeen niin Jussilta kuoli luurit tossa oisko ollu pari päivää sitten ja eilinen päätettiin vetää väkisten erilaisilla spareilla kun kaikki varsinaisetkin sparet oli paskana :(


Eilisen keikan jälkeen päätettiin et uudet pitää nyt vaan saada jostain hoidettua hinnalla millä hyvänsä. Laitoin tekstarin puolilta öin keikan jälkeen Suomeen Shuren edustajalle ja uudet luurit oli mulla tänään kolmelta kädessä, mahtavaa toimintaa. Suurkiitokset.
Ja bonarina mulla on tänään tiskinä M7, sillä on näiden kanssa aina ilo vetää kun rupee toi faili oleen aika iskussa, sen verran monta vetoa näiden kanssa tehty tolla laudalla. Huomenna vastassa Venue Profile, mahtavuutta.


Jotenkin vakiorkan kanssa haluu aina muistitikkupöydän, outoonkin lautaan kun voi tehä juttuja valmiiks etukäteen himassa.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: