tiistaina, helmikuuta 22, 2011

Jazz Cafe, Camden

Viime viikon torstaina siis tuolla veto Von Hertzenien veljesten matkassa. Veljesten eka Lontoon keikka ja samalla uuden levyn eka showcase eli tonteilla oli levy-yhtiöihmisiä, promoottoreita yms pilvin pimein ja kaikilta tuli ymmärtäkseni hyvää palautetta. Aika näyttää mitä se palaute sit tarkoittanee käytännössä, mutta toivottovasti paljon ja hyvää.
Aikataulukaan ei tolla retkellä ollu turhan tiukka, keskiviikkona aamukoneella sinne ja perjantaina iltakoneella back. Näinollen kerkis kahtella näkyjä, tavata Lontoossa asuvia frendejä ja nukkuakkin sai vielä kunnon unet joka yö. Parhautta. 
Ja lämmintäkin siel oli viitisentoista astetta plussan puolella tällä kotoisalla celsiusasteikolla, lämpöeroa Helsinkiin vaatimattomat 40 astetta.


Mutta ny ollaan takasin kotomaassa mitä nyt eilettäin kävästiin Giten, Kallen ja Annan kanssa Tallinnassa ja samanmoiset oli kelit Tallinnassakin kun täällä kotomaassa eilen. Kauheen pitkään ei kerinny kaupungilla käveleen kun jo Tallinnan satamaan saapuessa oltiin reilu puol tuntia myöhässä kun satama-altaassa oli sen verta tukusasti jäätä ettei laiva meinannu päästä tarpeeks lähelle laituria, jotta olis se silta yltäny paatin kylkeen asti.
No ei auta muu kun pikkuhiljaa ruveta vetää haalaria niskaan kun pitää lähtä loppuviikosta ulkotöihin eli perjantaina äänisetti pystyyn Narinkkatorille ja lauantaina ja sunnuntaina siellä sit hypätään mäkeä.


Ei kai kummempia tällä erää.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: