sunnuntaina, toukokuuta 22, 2011

Satamassa tavataan

Niinhän se tämänkin viikkoinen Stage oli ja meni ja kaikki meni jälleen kerran kivuttomasti. Mitä nyt Santulla piti vähän hoppua mikkivaihtojen kanssa kun nyt oli enemmän kohtauksia kun kertaakaan aiemmin ja ei niitä noin montaa oo enää tästä eteenpäinkään eli nyt ens viikolla ei oo enää Santullakaan niin kiire.
Muuten tällä viikolla kävin pariinkiin otteeseen Kaapelilla eli pystyttämässä ja purkamassa stereot kun Janne teknoili siellä viime yön.
Ja sit perjantaina oli vuorossa erikoiskeikka eli Satamapäivä eteläsatamassa. Ei paha rasti ollenkaan, DJ ja pari spiikkimikkiä oli päivystettävänä. Kelikin suosi niin mikäs siinä oli satamassa istuskellessa ja kahvia juodessa. Muuten ohjelmassa oli erinäisiin vesikulkuneuvoihin tutustumista. Meripelastusseuran Jenny Wihuri, pari turkulaista hinaajaa, poliisivene ja tullin vene nyt ainakin oli näytillä ja niihin sai käydä tutustumassa. Rannikkovartiosto kävi helikopterin kanssa pyörähtämässä pelastusnäytöksen merkeissä, harmi että poistuivat samointein ni ei päässy lentäjien kanssa vääntää helikopteriläppää. Olis ollu pari kyssäriä rikkinäisestä gyroskoopista ja sen huollosta. Meitsihän on itsekin helikopterilentäjä :)


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: