torstaina, syyskuuta 29, 2011

Kauhiaa hommaa

Siis tää inttervepin päivittely kun meinaa vallan jäädä tekemättä ja tynkä tästäkin tekstistä on muodostumassa et olis varmaan parempi olla vaan hiljaa. Mut minkäs teet kun on leikkiin lähetty.
Viime viikolla pari päivää meni seminaarihommissa Vantaalla ja loppuviikko eli To-Pe-La vietettiin Veljesten kanssa Porissa, Oulussa ja Vaasassa. Ja kyllä nuo keikat temmottiin nimenomaan tuossa järjestyksessä :) No okei se Vaasan homma oli Musik&Talang niminen tapahtuma ja meidät oli buukattu sinne päätöstilaisuuteen vetämään eli siellä oli tavallaan pakko olla juurikin lauantaina eikä minään muuna päivänä. No tuli taas tahkottua kasitietä edestakasin, ei sitäkään oo taas tullu pariin vuoteen tehtyä. Yhden leffan sain noiden bussimatkojen aikana katottua, muuten meni matkat vaakatasossa ja taju veke. Ja se leffa minkä katoin oli Dewey Cox, suosittelen lämpimästi jos yhtään uppoo Spinal Tap, N.W.H., Ruttles ynnä muut vastaavat. Niin ja menihän meiltä ekalle keikalle lähteissä kumi tosta vankkurista vähän ennen Hyvinkäätä jo, mut Hyvinkään ramppiin vedettiin stoppi ni siit ei montaa kilsaa rengasliikkeeseen ollukkaan eli tuon episodin takia ei oltu kun 20 minuuttia myöhässä sovitusta eli ei ollenkaan paha.
Viikonlopun jälkeen oonkin ollu lähinnä himas, mitä nyt tänään kävästiin Mikon kans mopoilla Lahdessa lounaalla. Ja tottakai Lahdessa piti lounaalla käydä kun siinä torin laidalla on yks aika asiallinen pastapaikka, eikä oo turhan hinnakaskaan. Mamma Maria nimeltään.
Nyt tällä viikolla sit Tallinna ja Lontoo Veljesten matkassa.


Palaillaas taas
Viltsu

Ei kommentteja: