tiistaina, helmikuuta 07, 2012

Aikamoinen meininki.

Mikä vittu ihmisiä vaivaa, kaikesta ollaan niin saatanasti mieltä ja kaikki muut mielipiteet on vääriä. Tai ainakin tämmösen käsityksen saa kun seuraa sosiaalista mediaa.
Tää homma lähti mun mielestä lapasesta edellisisssä eduskuntavaaleissa kun Perussuomalaiset sai reippaammin omaa ryhmäänsä eduskuntaan ja samalla ääntään enemmän kuuluviin. Ja en jaksa uskoa et kyse on suurimmasta osasta Suomen kansaa vaan pelkästään äänekkäimmästä osasta, koska yhtäkkiä olikin ok olla niin saatanan kriittinen kaikkea vierasta kohtaan. Nyt tää sama saatanan sekoilu jatku näis pressanvaaleissa. Nekin on onneks nyt ohi eli voitasko pikkuhiljaa rauhottua, elämä jatkuu ja aika pitkälti samalla mallilla kun on tähänkin asti menty. Hyvä että on mielipiteitä ja hienoa et ihmiset tekee yhdessä asioita yhteisten päämäärien vuoks, mut joku raja. Ja siis jokaisessa leirissä on ollut valtavasti ihan fiksustikin käyttäytyviä ihmisiä, joita en siis ainakaan tietoisesti tässä tekstissä käsittele.
Tämä kyseinen kirjoitus mitä nyt kirjoitan sai innoituksensa tästä seuraavasta keskustelusta.
Aika hyvin paistaa tuosta läpi et suurin osa kirjoittajista ei oo äänestäny missään vaiheessa kumpaakaan kakkoskierrokselle selvinnyttä ehdokasta. Ekat 20 sivua oli ihan viihdyttävää lukemista, jossain vaiheessa lukeminen rupes oleen kiusallista ja sen jälkeen vaan vitutti. Ja kyllä luin sen kokonaan, koska kun oli kerta alotettu ja yli puolen välin päästy ni pakkohan se oli loppuun asti jatkaa. (tässä vaiheessa ketjussa oli kokonaisuudessaan 76 sivua)
Uskaltaisin väittää (ja luotan siihen) et edelleen suurin osa suomen kansasta on ihan fiksua ja sinut itsensä sekä naapurustonsa kanssa ja niille on yks lysti et onko joku naapureista esmes. homo vai ei, ihonväriltään tummempi kuin itse, edustaako joku naapureista jotain muuta uskontokuntaa kuin itse, äänestikö joku naapureista jotain muuta kun omaa suosikkia, diggaako joku naapuri muusta musasta kun itse tai jotain muuta yhtä yhdentekevää.
Erilaisuus on rikkaus, elämä olis helvetin paljon tylsempää jos kaikki olis samanlaisia, diggais samoista asioista ja ajattelis asioista samalla lailla.
Ja mitä tulee tohon nykyään paljolti viljeltyyn suvaitsevaisuuteen sanana niin se on tässä viime vuosien aikana onnistuttu raiskaamaan niin totaalisesti et en sitä kauheesti viitsi enää itse käyttää. Mun käsitys aiheesta on täysin erilainen kun näiden intternetissä kaikkein kovimpaan ääneen huutelijoiden näkemys, joidenka mukaan mä olen ahdasmielinen ja ennakkoluuloinen kun en oo samaa mieltä KOKO SUOMEN kansan kanssa kun en ole "maahanmuuttokriittinen". Ja toikin on muuten sanana karmee. Ja myönnän nyt provosoituneeni tuon "keskustelun" innoittamana parista muustakin jo jonkin aikaa päässä pyörineestä asiasta ja haluan tuoda oman näkemykseni nyt ilmi.
Mun mielestä idiootit on idiootteja riippumatta ihonväristä, uskontokunnasta, asuinpaikasta, kansallisuudesta, poliittisesta suuntautumisesta, rodusta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Mut kaikilla on silti oikeus olla ja elää niinkun itse parhaaks katsoo. Jokainen saa valita seuransa ja mielipiteensä ihan itse eikä siitä pidä kenenkään muun ottaa itteensä. Toisaalta omien mielipiteidensä kanssa voi joskus jopa olla ihan järkevää olla hiljaa, kaikki ei oikeasti aina halua kuulla mitä mieltä kukakin on ja välillä on nastaa vaan jauhaa paskaa olematta yhtään mitään mieltä mistään. Omasta mielestäni näin toimin, paitsi nyt, mutta toisaalta tää on ihan mun oma foorumi, jossa mä saan tehdä ihan mitä vaan mä haluan.
Nyt on suomeen valittu seuraava pressa ja vaikka ei oma ehdokas voittanutkaan ni ei mun maailma tähän kaadu ja aion jatkaa elämääni ihan samalla lailla kun oon tähänkin asti eläny. En aio boikotoida mitään tämän johdosta, tulen edelleen tekemään töitä samojen ihmisten kanssa, vapaa-aikani tulen viettämään ihan samojen naamojen kanssa kun aiemminkin, aion käydä töissä ihan niinkun aiemminkin, verot ja lainatkin pitää ihan entisen mallin mukaan maksaa.
Oma ehdokas pääs kuitenkin tokalle kierrokselle eli nyt kun oon oman vaalisalaisuuteni paljastanu niin samassa musta sit vissiin tuli "vasemmistolainenituhippikommarihomosivariviherpiipertäjäpuidenhalailijahaavistolainentaiteilijahihhuliateisti", joka on väärässä oman mielipiteensä kanssa ja häviäjien joukkueessa. Mulle saa nyt julkisesti nauraa ja ilkkua. Se että tämä kyseinen teksti on mun blogissa (joka siis on vapaa luettavaksi lähes joka puolella maailmaa) eikä mun FB-profiilissa on tietoinen valinta, koska naamakirjassa näitä mietteitä ei näkis kun mun tuhat lähintä ystävää :).
Nyt tän näkee useat kymmenet jopa täysin ventovieraat ihmiset! Paitsi että aion linkittää tän myös naamakirjaan.


Peace&Love
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Olenko aistivinani tuohtumusta rivien välistä?

Unknown kirjoitti...

Ehkä aavistuksen :)