perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Aika rientää

Taas perinteinen startti postaukselle eli ei oo kerinny eikä oo oikeen huvittanutkaan kirjootella kun töitä on ollu ja siinä sivussa kelitkään ei oo ollu kauheen paskat.
Tuska meni ihan perinteisen kaavan mukaan vaikka edellinen kerta itsellä olikin vielä Kaisaniemestä ja päälavalta. Nyt työpisteenä oli neloslavan monitoripää akustiikan ihmemaassa eli Suvilahden Kattilahallissa. Leppoisat kisat ja jopa yks vierailija kävi mun konttorissa kisojen aikana. Ja neloslava kun oli kyseessä niin settikin oli suhteellisen kompakti eli ääntä oli kaikkinensa pullamersullinen kamaa lattiapakkauksella. Purku oli meillä valmis ennen kun vestivaalin pääesiintyjä lopetti :) Tosin auto päästiin pakkaamaan vasta kun alue oli tyhjä.
Tuskasta kun selvis ni maanantaina oli hyvä käydä vähän eri tyyppistä hommaa ihmettelemässä. Alison Krauss ja Union Station Finlandia-talossa ja jumalauta että toimi, veti ison miehen hiljaseks. Ja en ollu ainoo kun oli vakuuttunu. Konsertin jälkeen kun käveli ulos mökistä ja rupes tuttuja valuun siihen pihalle ni järjestään kaikki oli sanattomia. Kiitokset vielä kerran Vesalle lipusta.


Kohta lähtään mustalaisten kanssa Lahteen ja huomenna Ruisrock. Kahtellaan taas jossain kohden lisää.
Moro
Viltsu

1 kommentti:

NA kirjoitti...

Kiva kun kirjoittelet, näitä on tosi mukava lukea. Useampi ilta jo mennyt kahlatessa ja nyt alkais olla 2007 asti kaikki luettuna :)