perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Soriii!

Näköjään karvan reilu kuukaus edellisestä postauksesta, ei oo selitystä tälle. Sori.
Mut enihau, keikkoja on taas tehty. Circusta, lepakoita, yritysjuhlaa, osavuosikatsausta, studiorouduuta ja yks tuurauskeikka Intiassa. Kaikki menny omalla painollaan.
Jopa toi Intian pisto meni suhteellisen kivuttomasti. Sekoilun ytimessä vahvasti, mutta leppoisasti se meni kun pysy itte rauhallisena :)
Sadekausi vielä tavallaan päällänsä siellä päin maailmaa, silti paikalliset oli sitä mieltä ettei siihen lavaan tarvii kattoa ollenkaan. Sehän rupes sit satamaan iltapäivällä kun illalla piti olla show. Peruminen oli suhteellisen lähellä ja lavan muut aktit peruttiinkin siltä päivältä. Miedän show hoidettiin tolleen yksilöidyillä katoksilla :) Joka jätkällä oli oma teltta ja kitaratecheillä vielä omansa lavan molemmilla reunoilla. Monitorilandiassa oli ihan virallinen katto, joka tosin vuosi. Siihen olivat paikalliset puuhailleet välikaton jossain kohden päivää ja se välikattokin vuosi, joten keikan aikana siin oli mun ympärillä kuus jätkää pitämässä irtopressua ylhäällä jottei tiski olis päässy hörppään vettä sisäänsä. Luonnollisestihan sade loppu samalla hetkellä kun keikkakin.

Palaillaanhan taas
Viltsu

Ei kommentteja: