sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Tuurausviikko

Rupee oleen lopuillaan eli kaks keikkaan Jennin monitoripäässä. Perjantaina kävästiin Järvenpään Hevenissä ja lauantaina oli orkalle ulkokeikkakauden päätös Rautatientorilla joku RAY:n hässäkkä. Itsellä edessä vielä yks ulkofestariveto ens viikolla, mutta siitä lisää kun on aika käsillä.
Heven meni silleen kuin se normaalistikin menee eli leppoisasti, saunat, huoneet, pokeria jne. jne. Mutta erikoismaininta menee sille Toscana ravintolalle, missä meillä siis ruokailu, lista oli vapaassa käytössä ja Morgan, hovimestari, suositteli erikseen joka jätkälle viinit ruoan mukaan. Suurin osa viineistä oli muuten niiden omia importteja ja ruoka kohtuuttoman hyvää. Itse vetelin alkuun graavattua miekkakalaa ja härän sisäfilettä pääruoaks, muilla näky sorsaa ja karitsaa lautasella. Niin ja tietysti viinit jokaiselle ruoan mukaan. Reseptii.

Lauantaina olikin veto jo puol kahdelta päivällä ja sain bussin Onnelan nurkalle parkkiin jo kolmen maissa eli kerkis hyvin vielä syömään ennen kun olin illaks menossa Stadikalle valvomaan Helsinki City Marathonin maaliintuloa. Viitisen tuntia vierähti levyjä soitellessa. Leppoisaa hommaa, vielä kun itse diggais urheilusta niin toi olis ihan paras pesti.
Niin ja mopolla piti mennä kun olin edellisenä päivän uhonnu mopolla liikkuvani, se sade sit ei tauonnu oikeestaan koko päivänä, mutta kurahousut jalassa niin mikäs siinä on laittaessa, ei ollu ainakaan kuuma ajaa.

Mutta ei kait tässä enää kummempaa.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: