maanantaina, elokuuta 11, 2008

Pistokeikkailua

Sieltä Norjasta ja Ruotsista kun selvittiin niin oli pari vapaapäivää ja vapaiden jälkeen viime viikon perjantaina matkakohteeksi oli valikoitunut Utrecht Hollannissa. Reissuun piti lähteä jo aamuseiskan aikaan kun lento lähti vähän kasin jäljestä ja perillä Hollannissa oltiin paikallista aikaa puolilta päivin. Majoitus oli Vianen nimisessä pikkukaupungissa, jossa kerkis kaupungillakin pyörähtämään, which was nice. Itse keikka oli semmosessa 450 vetävässä Tivoli DeHelling nimeä kantavassa klubissa neljän bändin iltamat. Koko hässäkkä oli osa jotain suurempaa Summer Darkness goottifestaria. Ja klubissa kun oltiin niin ei tietenkään minkään näköisiä rullaraisereita yms. kenelläkään vaan kaikki romu lavalle ja sieltä pois hoitui yhden normaalileveyksisen oven kautta ja ilta oli aiottu tehdä puolen tunnin vaihdoilla. Ykskään orkka ei alottanu ajallaan eli kaikilla meni vaihto pitkäks. No jos siihen puoleen tuntiin saa just kamat paikoilleen niin ei kauheesti jää aikaa mikitykselle ja checkille. No tää nyt on väliin tämmöstä. Mutta sit kun se keikka saatiin vihdoin käyntiin niin hyvä meininkihän siellä oli, orkka viihty, yleisö viihty eikä mulla ja Tumpillakaan mitään valittamista. Mikäs siinä.
No seuraavaks päästään siihen pistokeikka osuuteen, oltiin meinaan ton keikan jälkeen hotellilla noin kahden maissa yöllä ja kyyti lentokentälle kohti Suomea lähti hotellilta viideltä aamulla eli kauheen pitkään ei kerinny kylellään oleen.
Kotomaassa kentältä meidät noukkikin kyytiin Svantte, Karri ja
Mehtis, jotka oli käyny aamusella treenikämpällä ottamassa lopun backlinesta kyytiin koska seuraava matkakohde oli Jyväskylä ja Laajavuoressa pidettävä rokkifestari. Ton päivän aikana menin yhteensä neljä kertaa nukkumaan, joten ei kumma että kotimatkalla ei oikeen tienny minä aamuna oli retkelle alunperin lähteny. Niin siis nukuin ekaks hotellissa keikan jälkeen, pakussa matkalla kentälle, koneessa matkalla Suomeen ja vielä bussissa muutama tunti Jyväskylään ajellessa.
Luonnollisestikin Jyskylästä lähdettiin yötä myöden kotio, himassa olin aika tarkalleen neljältä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä eli alle kaks vuorokautta lähdön jälkeen. Näin se homma etenee aina välillä.
Mutta siis tuohon lauantain keikkaan, nyt olivat Speed Rentalin jäbät taikonu niihin sidefill suppasiin sitä botnea minkä puutteesta mainitsin Wanajan yhteydessä. Nyt meinaan piisas, olivatko laittaneet järeemmät moottorit vai mitä, mene ja tiedä. Hyvä ja onnistunut keikka taas. Kesän päätös samalla gooteille.


Tää viikko taas vähän vapaata ennen ens viikonloppua kun ois tarkoitus suunnata tuuraajan ominaisuudessa Jenni Vartiaisen monitoripäässä eksoottisiin Järvenpään ja Helsingin lomakaupunkeihin.

Palaillaan taas kun on asiaa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: