lauantaina, lokakuuta 18, 2008

Hoppua pitää

Sama kiire vaan jatkuu koko ajan, kaikille vapaapäiville kun pitää keksiä aina jotain. Edellisen kirjoituksen jälkeenkin on meinaan kerinny tapahtua yhtä ja toista. Himassa on jopa suihku kunnossa tätä kirjoittaessa, tai siis ollu jo viikon. Nyt ei siitä kylppäristä puutu enää kun oma osuus eli kalusteiden haku ja asennus, jonka jälkeen olis tarkoitus hyökätä saunan kimppuun. Nykyiselläänhän saunassa ei oo kun foliot seinillä. Niin ne kalusteetkin on jo valittu, eivät oo halpoja moiset kun ei ihan mikä tahansa kelpaa. Mutta toisaalta ittelle kun tekee niin miksei siitä sit vähän maksaiskin.

Mutta joo asiaan eli keikkoihin ja niihin liittyviin oheispuuhailuihin. Tuo kuva tuossa vieressä liittyy vahvasti niihin oheispuuhiin eli syömiseen.
Edellinen kirjoitus syntyi bussissa matkalla Ouluun Seinäjoelta eli nyt jatkuu tarina siitä eteenpäin. Ouluun päästiin sujuvasti tunti myöhässä, itse kun laatii aikataulun niin aina ei vaan osu ;) Mutta setti ja checki saatiin kuitenkin määräajan puitteissa alta pois ja sit päästiinkin syömään hotellin alakerran Amarilloon. Mikan kanssa tempastiin molemmat itteksemme tommonen kuvan setti, ei jääny nälkä. Mutta kaikki siinä evästyksessä ei saanu ihan täyttä kymppiä. Tarjoilija kun tuli kyseleen juoma ja ruokatoiveita niin kysyttiin siltä et onko jotain rajoituksia aterian hinnassa jne. Aika usein meinaan tuo orkesteriruokailu on joko erillinen lista tai sit 12-20 euroa hinnaltaan enintään. Nyt kuitenkin vastaus oli ettei rajoituksia ole muuta kun et holittomat juomat ja yks ruoka per naama. No siitä tilaamaan sit evästä millä lähtee nälkä. Nälkä lähti ja oli hyvää, mut sit siinä vaiheessa kun tilataan laskua kaljoista niin mimmi kertoo et sen meidän evään kattohinta oli 15 euroa eli loput joudutaan maksamaan itte. Ei maksettu. Kerrottiin kyllä sille et noin ei voi tehdä, jos on joitain rajoitteita niin ne pitää kertoa etukäteen. Tässä tapauksessa vielä itse kysyttiin et kuin on. Ymmärs yskän ja toi laskut pelkistä bisseistä. Hyvinhän se siis meni. Ja niin meni muuten illan showkin. Keikan jälkeen purku ja auton pakkaus. Kerkisin vielä numerobaariinkin vaikka melko tiukille meni. Sunnuntaina kasilta Jami starttas bussin kohti kotia, heräsinkin jo heti Joutsassa ;)

Maanantaina oli tarkoitus lähtee Lappeenrantaan kuvataiteiden pariin mut Sinkkonen soitteli et sen pitäis saada olkkarin seinään reikä niin ei kerkiä taiteilla, marraskuussa sit uus yritys. No tiistaina päästiin pyörimään rautakaupat läpi ja löydettiin tulevat kylppärin kalusteet eli hyvä näin. Keskiviikolle löikin sit jo keikan ja minkä keikan laittokin. Sama show kun viikkoa aiemmin Luxissa, muta tällä kertaa vartin veto ja Forumin parkkihallisa. Oli ISO meteli, mutta hengissä ollaan kuitenkin kaikki.
Torstaina oli vuorossa Idolsin eka semifinaali Kaivohuoneella ja saliääni oli mun tontti, mikäs siinä oli vedellessä tuttu sali jo vuosien takaa.
Eilen lähdettiin puolen kolmen maissa kohti Tamperetta ja Pakkahuonetta, missä siis keikka eilen illalla. Soitto oli jo kympiltä ja auto pakattu kymmentä vaille yks. Miks aina pitäis vetää vasta puolilta öin, noi kympin soittoajat on ihan parhautta.
Kahden maissa kaupunkiin saapui myös Sillanpään tekniikka, joten juhlat oli jälleen kerran tosi. Nyt junassa kotimatkalla, bändihän lähti siis yötä myöden kotio, mutta mä jäin Tampereen yöhön morjestamaan tuttuja.

Mutta kuten sanotaan niin ei tämäkään tästä.
Soromnoo ja seuraavaan kertaan.
Viltsu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varsin mukavaa oli pitkästä aikaa törmätä Oulun yössä. Kiitos siis viimeisimmästä :)

Ville kirjoitti...

mitä tuo ruoka on, näyttää niin hyvältä että läskille tuli ihan vesi kielelle!

Viltsu kirjoitti...

Muistaakseni Combo Platter niminen annos ja Amarillo siis mesta. Ei joo läskille jääny nälkä :)