lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Matkalla Kaarinaan

Eilen oli vuorossa Tikkurilan Calypso, mikä oli mulle ja suurimmalle osasta bändiä uus tuttavuus. Erikoinen tunnelma, ennen keikkaa kun pyörähdin siellä salin puolella niin tunnelma oli kun Raahen Ramoksessa tai Blues Moonissa paitsi että oli vähemmän tuttuja. Ihan äkkisältään ei uskois et 20 kilsaa stadin keskustasta löytyy tollasia mestoja. Mutta sit taas toisaalta jengi näytti viihtyvän, soittoaikaa ei yritetty vedättää myöhäsemmäks, kuin mitä päivällä oli sovittu ja apukantoa oli neljä molempiin suuntiin ja järkkäreitä oli ainakin lavalla yks ja monitorilandiassa toinen koko keikan eli rauhassa sai olla, niin minä kuin popkin. Ei valittamista. Sitä sähköäkin löyty lisää keittiön puolelta jahka laittoivat uunin pois päältä. Siis lavalla oli yks 16A voimavirta ja keittiöstä löyty viel 32A voimavirta. Toivat vielä kaapelinkin siihen ettei tarvinnu omaa vetää kun 5 metriä lavalta.
Keikka pois alta, pikainen purku ja kotio maate. Olin himassa jo puol kolme yöllä. Ei paha kun keikkakin alko vasta puolilta öin.
Kahden maissa tänään päivällä mentiin hakemaan romuja pois ja sen verta ripeetä oli apukanto et noin kolme varttia myöhemmin meni bussin perä kiinni vaikka olikin porrasroudaus ja yks laatikko oli vielä semmonen et ei mahtunu ovesta ulos kun kyljellään. Mahtavuutta ja iso kiitos.

Nyt ollaan matkalla kohti Kaarinaa ja Old Texas-baaria. Kuus vuotta sitten muistaakseni viimeks ollu tuolla, ei oo ollu ikävä.Täällä muuten ilmotettiin oikeen etukäteen et ei apukantoa kun ei kuulemma tarvii kun matkaa ovelta lavalle ei oo kun kymmenen metriä, entäs ne kynnykset ja shikaanit sitten ;) No tehdään ite sit.
Ja yötä myöden kotia, ei kauheesti toi Kaarinan yö kiehdo ;) Tähtäin on et aamukuus jos olis kotona.

No mutta paskaaks tässä enempää tällä erää.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: