perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Aika kuluu kuin siivillä

Niin se vaan perkele on ettei olevinaan kerkiä kirjuutella kun koko ajan ois muka jotain parempaa tekemistä. No toisaalta jos juttu olis tasokkaampaa tälleen pidempien taukojen kanssa. Tuskinpa vaan sittenkään ;)

Tavastioitten jälkeen ollaan keritty käymään Porissa, Hämeenlinnassa ja Himoksella. Ei apukantoa 2008 jatkuu.

Bar Kino Porissa oli remontoinu edellisen vierailun jälkeen, nythän se lava on jo ihan oikean lavan korkuinen, takahuone on tosin edelleen saman kokoinen, mutta nyt oli ilmestyny hyllyt seinille eli tilaa oli olevinaan enemmän kun kaikki ylimääräinen romu oli pois lattioilta.
Perjantaina Hämeenlinna ja Sirkus, mikään ei ollu muuttunu edellisestä käynnistä. Ei apukantoa, ja ainoa keino poistua rakennuksesta on roudata yöllä vehkeet kyytiin ihan omalla porukalla. No mutta tuttuja kerkis näkee välissä eli ihan oolrait.
Lauantaina Himosareena jälleen kerran ja on se perkele vaan nopeeta niin pystytys kun purkukin kun on lavalla tilaa eikä tarvii työnnellä laatikoita kilometritolkulla kun bussin rampin saa käytännössä suoraan lavalle. Veto alko puolilta öin ja puol kolme oli auto pakattu. Siitä suoraan mökkiin, missä makkaraenkeli oli taikonu yöeväät. Mahtavaa.

Sunnuntaina kun kotiutu niin himassa kerkis käydä vaan hakemassa auton kun oli suunnattava Martinus saliin monitorihommiin. Vantaan viihdeorkesteri solisteinaan Katri-Helena, Tomi Metsäketo ja Arja Koriseva. Joulukonsertti, tosin vasta maanantaina. Sunnuntai oli rakennuspäivä meillä eli talon tekniikalla ja Ylellä, joka taltioi homman. Tulee ulos joulupäivänä. Maanantai siis meni noissa merkeissä.
Tiistai olikin vapaapäivä kun oli laitefirmalla ja amerikan managementilla ollu toteutuksesta eri päivämäärät. Black Label Society siis aloittaa huomenna euroopan rundinsa Suomesta ja mun oli tarkoitus viedä niille monitoripää kiertuetreeneihin tiistaina. Paitsi että ne treenit alko jo maanantaina ja joku muu kävi viemässä ne romut paikalle. No eipä tuo vapaapäivä huonoo tehny.
Keskiviikkona olikin aika suunnata jälleen laivalle tällä kertaa tosin pelkästään orkesterin mukana ja vetojakaan ei ollu kun yks menomatkalla ja sekin jo puo kasi illalla vaikka kaks päivää siellä laivassa tuli vietettyä. Käytiin siis oikein ulkomailla, Tukholmassa saakka. Ruotsin puolella tosin en käyny kun päivällä pikaisesti sushibaarissa ja äkkiä evään jälkeen takas omaan yösimulaattoriin vielä pariks tunniks kyljelleen. Aika iisisti meni muutenkin se paluupäivä, lähinnä makoilin omassa kabiinissa ja kattelin telkkaria. Sain kyllä goottien uuden raiderin päivitettyä. Tuli aika pitkä sepustus, mutta kun ei oikeesti aina ja joka kerta jaksa selvittää erikseen et miksi tarvii joitakin tiettyjä juttuja kun kaikille ei riitä se että se raiderissa vaaditaan vaan pitää vielä oikeesti vääntää joka kerta erikseen rautalangasta et miksi.

Tänään aamulla kun pääsin laivasta ulos niin saikin suorilta lähteä suunnistamaan lentokentälle, mistä lähti lento kohti Kajaania puol yhden aikaan ja nyt istutaankin jo saunanraikkaana soundchecki tehtynä omassa mökissä. Vetoonkin olis vielä vajaa pari tuntia aikaa. Heti Mamban jälkeen täräytetään :)

Mutta jatkellaan taas kun on lisää asiaa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: