maanantaina, elokuuta 10, 2009

Jaa jaa taas

Kelit kun on kohillaan niin ei oo kauheesti taas tullu kirjuuteltua kun sitä immeinen mieluummin tekee jotain aivan muuta. Mutta näin iltakruisingin jälkeen jos yrittäis taas mennä hetken ajassa taaksepäin.
Edellisen päivityksen jälkeen on ollu yks vapaapäiväkin :)
Viime perjantaina kävin varastolla pakkaamassa lauantain keikan, vein stereot Egotripille Taaborinvuorelle. Sehän on semmonen jokavuotinen Nurmijärven kirjailijaseuran järkkäämä homma Taaborinvuoren kesäteatterilla. Oikeen nasta keikka, joku vuos takaperin tuli Kahvilankin kanssa siellä käytyä. Ja tossa kuvassa kun on lintu rakentanu pesän tuohon sähkökeskuksen päälle niin pakostakin kävi mielessä et ilmeisestikään tuolla ei oo voimavirralle käyttöä kun just ton kerran vuoteen kun tuodaan rokkibändi tonteille metelöimään :)
Ja aikanen vetokin oli eli kamat oli nipussa kymmentä vaille viis iltapäivällä, näinollen kerkisin yhden kaverin häihin oikein kirkkoonkin asti. Alunperin kelasin ettei mulla oo mitn saumaa keritä ennen kun vasta iltajuhliin. Onnea vaan vielä kertaalleen Tonille ja Maijalle, hyvät oli bileet.
Sunnuntaina sattuneesta syystä pääsin vasta kolmelta pakkaamaan tän päivästä puuhaa. Finlandiatalolla puuhailtiin aamusta semmosta maailmanlopun surroundpyydystä. 27.4 järjestelmä siitä tuli, harmi vaan kun perjantaina pitää olla muualla eli ei pääse kuuleen kuin se järjestelmä toimii vedossa. No kelasin kuitennii et jossain vaiheessa tällä viikolla kävis pyörähtään kuuntelemassa niitä treenejä et kuin supattaa.
Duunin jälkeen tempasin kotio ja pesin pyörän, nyt niistä takarenkaistakin uskoo jo ilman selittelyjä et ne on valkokylkiset :)
Illan päälle vielä kruisingit Kurvisen kanssa. Aivan mahtavuutta.

Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: