tiistaina, elokuuta 25, 2009

Vapaa viikko

Otsikossa mainitusta syystä ei oo tullu päivitettyä tätäkään, vaan kaik aika on menny saunassa hikoillessa. Ilman kiuasta tosin vaan hikoilun syy on ollu saunaremontti. Vihdoin ja viimein siis männä viikolla sain alotettua tuonkin operaation. Nyt ollaan siinä pisteessä et panelointi on valmis, paneelin pintaan on vedetty saunasuoja ja valaistus on valmiina. Tässä vaiheessa uupuu vielä kiukaan taakse tuleva kiviseinä, kiuas, lauteet ja saunanovi. Täytyy siis taas suunnata keikoille, jotta saa kustannettua tulevat hankinnat.

Valaistuksen päätin toteuttaa ledeillä, kun se oli kuituja edullisempi vaihtoehto ja tässä tapauksessa myös käytännöllisempi. Kyseessähän kun on vanhan saunan remontointi niin sitä kuitujen projektoria ei oikeen muualle olis saanu kun löylyhuoneen puolelle ja silleen toimiessa tulis kuitujen mitat vastaan ja lämpöisessä tilassa sen polttimonkin elinikä lyhenee.
Noita kuitusettejä kun oon kattellu niin naurettavan lyhkäsillä kaapeleilla on moiset laitettu markkinoille. Nyt kun vetelin noiden ledien kaapelit kattoon niin lyhyimmänkin ois pitäny olla kolme metriä, mikä siis ei ollu ongelma tän ledisetin kanssa. Kaikki kaapelit kun oli viismetrisiä. Tein otavan niistä ledeistä kattoon ja luonnollisesti kiukaan päälle pohjantähti.

Saunaremontin ohessa tuli taiteiden yönä käytyä kaupungissa vaikkakin sen varsinaisen taiteiden yön jätin väliin vaan kävin Bar Devilin avajaisissa. Viime lauantaina taas oli Kotiteollisuus kesän päätöskeikallaan Itäkeskuksen Bohemiassa, joten sinnehän sitä oli suunnistettava. Aika moni muukin hahmo oli saanu saman vision, joten yllättäin Itiksen Bohemia oli ainakin viime lauantaina Helsingin kuumin menomesta. Mukavaa oli.

Huomenna aamusta varastolle pakkaamaan ja siitä pariks päiväks Kokkolaan seminaarihommiin.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: