lauantaina, syyskuuta 12, 2009

Rundia odotellessa

Dodiih, tiistaina kävin juu tekemässä viime hetken muutokset siihen rundille lähtevään SD8:iin ja laitoin kaik muutenkin lähtövalmiiks odottamaan keskiviikko iltaa, millon Pete haki romut movarilta ja vei ne orkan varastoon odottamaan torstaista rahtia. Niin siis se rahtihan lähti vasta torstaina, meitsi sekoili päivissä.

Keskiviikkona piti taasen itse päivystää Jaffa-hallilla Elämä lapselle hässäkässä goottien kanssa. Oman liidimikin vein sinne että saatiin musta KSM9 telkkariin :) Muutenhan se päivä menikin pääasiassa odotellessa. No sain siinä seassa pidettyä toimistopäivän eli tuli säädettyä kuosiin ne muutama goottien Suomenkeikka, mihin mulla lähtee Terttu tuuraamaan kun oon ite Tarjan kanssa ulkomailla kiertämässä.

Torstaina tuli hälärikeikka Rocksiin Petran kanssa kun illan pääesiintyjä oli joutunu peruuttamaan sairastapauksen vuoksi. Mikäs siinä oli rapsutellessa, hyvä orkka, mukava keikka ja paljon tuttuja.

Eilettäin sain sit vihdoin ja viimein ratkastua sen mun spareraituriongelman. Olin siis jo ennakkoon päättäny et sparekoneen virkaa toimittaa mun oma läppäri, mis on kiinni se mun T.C:n etunen. Ongelma oli vaan se et oli softa mikä vaan niin aikakoodissa tuli sillon tällön dropoutteja vaikkei oltu vielä edes kolmessa kymmenessä prossassa tehoreserveistä. Ratkaisuks löyty toinen hardwarekonfiguraatio, missä on kaikki maailman langattomat, modeemit yms. turhat asiat otettu pois käytöstä. Ei tuu enää dropoutteja. Softaks mä valitsin Reaperin, se oli noista kaikista ehdokkaista ainoo mikä teki järkevästi kaikki tarvittavat asiat ja vieläpä suht minimaalisella konffaamisella. Ja tarvittaessahan tosta saa vaik kaikki kaheksan raitaa ulos ominaan jos on vaan ulkoinen ADAT-purkki linjaulostuloilla. Ens viikolla kun Saksan maalla treenataan rundia varten niin pitää koeponnistaa myös tuo jotta toimii varmasti ja miksei toimis oon sitä kuitenkin sen verta paljon jo pyöritelly himassa. Eilen sain myös haettua ja asennettua PS3 mediaserverin läppärille, jumalauta miten nerokas softa. Ei tarvinnu kun asentaa se koneelle ja lyödä tulille niin pleikkari löys heti mun läppärin langattomasti ja kaikki kuva, video ja äänifailit mun koneelta on toistettavissa pleikkarilla. Nerokasta.

Tänään heräilin aamukympiltä ja läksin hakemaan Karin varastolta autoa, minkä olin jo eilen pakannu lähtövalmiiks. Illan agenda on yhden kolleegan äidin 60-vuotisbileet. Mulla on 01V96, PS8-stereot ja kulmina 8" Microwedget. Pientä, sievää ja toimivaa. Setin pystytykseen meni kaikki kolme varttia :)

Sit seuraavaks oliskin vapaata siihen asti kun lähetään retkelle. Keskiviikko aamuna lähtee lento aamukuudelta Düsseldorffiin ja sieltä mennään Duisburgiin pariks päiväks treenaamaan ennen ku rundi starttaa ens viikon lauantaina 19. päivä Hollannista.

Loppuun vielä rundiaikataulu eli jos joku on jossain hollilla niin yritetään törmätä.

19.9. Elf Fantasy Fair - Arcen - Hollanti
20.9. Aladin - Bremen - Saksa
21.9. DayOff - Hannover - Saksa
22.9. Capitol Club - Hannover - Saksa
23.9. Fritz Club - Berlin - Saksa
24.9. Travelday
25.9. DayOff - Barcelona - Espanja
26.9. Salamandra 1 - Barcelona - Espanja
27.9. La Riviera - Madrid - Espanja
28.9. Travelday
29.9. Z7 - Pratteln - Sveitsi
30.9. Rockfabrik - Stuttgart - Saksa
1.10. DayOff - Augsburg - Saksa
2.10. Muffathalle - München - Saksa
3.10. Ohrakel - Ingolstadt - Saksa
4.10. DayOff - Bologna - Italia
5.10. Estragon - Bologna - Italia
6.10.Tvornica Kulture - Zagreb - Kroatia
7.10. Travelday
8.10. Yeni Melek - Istanbul - Turkki
9.10. DayOff - Ateena - Kreikka
10.10. Gagarin 205 Club - Ateena - Kreikka
11.10. Principal Club - Thessaloniki - Kreikka
12.10. Universiada Hall - Sofia - Bulgaria
13.10. DayOff - Ljubljana - Slovenia
14.10. Tivoli Hall - Ljubljana - Slovenia
15.10. DayOff - Pardubice - Tsekki
16.10. Mala Cez Arena - Pardubice - Tsekki
17.10. DayOff - Wieze - Belgia
18.10. Female Voices of Metal Festival - Wieze - Belgia
19.10. O2 Academy Islington - Lontoo - UK
20.10. Kotia

Kunhan päästään reissuun niin pitää taas laittaa päivityksiä.
Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: