lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Viimestä saksanvetoa viedään.

Prattelnin veto oli oikein mukava ja hyvä veto kaikilta, mitä nyt mulla pimeni koko inear setti kertaalleen yhden rikkinäisen jatkojohdon takia. Eli koko toi Digicon etuasteräkki pimeni ja siinä samassa räkissä on etusten lisäks koko langatonmaailma ja mikä parasta meitsi ajaa sieltä myös phantomit eli keulilla ei kuulunu hetkeen kun pelkät dynaamiset mikit :) Uuden virran hoitaminen vei talon tekniikan avustuksella alta minuutin ja pystyttiin jatkaan showta. Niin ja raituri pysy hengissä koko vedon kun torppasin softan uusiks koneeseen.

Seuraavana päivänä oli Ludwigsburgissa Rockfabrikissa veto. Siellä raituri pysy taas hengissä, mut solistin luurit rupes veteleen viimesiä, höh.
Ludwigsburgin jälkeen oli vapaapäivä Augsburgissa kun ei saatu Munchenistä hotellia, siellä kun on meneillään joku Octoberfest niminen kyläjuhla Kävin sitten kuitenkin vilasemassa senkin kun suurinpiirtein nurkilla oltiin. Augsburgista ei mee paikallisjunalla kun puol tuntia Munchenin ytimeen. Akin kanssa korjattiin mun kopteriakin vielä illan päälle, pari uutta akselia rakennettiin ihan ite alusta lähtien.
Munchenin show oli Muffathalle tai MuffatWerk nimisessä kompleksissa, se on kait ollu aikanaan vesivoimala ja nyt muutettu keikkapaikaks. Iso halli, talon jäbillä asiallinen kalusto ja homma hallussa, sille itse salillekkin on jotain akustointia tehty jossain vaiheessa, helppo oli ihmisen olla ja suoriutua töistään. Omasta mielestä tähän asti paras soundisin veto. Tosin se raituri kyykkäs taas.
Tänään annan raiturille viimesen mahollisuuden, nyt minimoidaan kaikki riskit eli päivä alko softan sisäänajolla, showdiskiin on tehty virheentarkistus ja koneesta on kaikki muut levyt otettu irti. Jos tänään toimii tolla niin saa jatkaa, mut vain ja ainoastaan edellä mainittujen varotoimien jälkeen eli joka päivä se ethernet letku esiin ja softaa uusiks koneeseen. Nyt tätä kirjoittaessa ja siinä sivussa mikitellen oon nyt kuunnellu tota raituria reilun puolen keikan verran eikä vielä oo kertaakaan hypänny, toivotaan parasta. Kivampi tolla olis vedellä kun läppärillä.
Mutta nyt siirrytäänkin jo linjacheckin ihmeelliseen maailmaan joten soromnoo ja palaillaan taas kun on jotain kerrottavaa.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: