torstaina, lokakuuta 22, 2009

Yhteenveto

Nyt on reissu saatu päätökseen ja himassakin on kerinny viettään jo kaks yötä.

Sen Ljubljanan jälkeen kun hehkutin et olis ollu oikee vapaapäivä niin vituikshan se meni. Rupes meinaan Tsekeissä tuleen lunta ja joka ikinen motari oli ruuhkan takia tukossa tai koko tie oli suljettu, mentiin siis näinollen pikkuteitä pitkin ja perille saavuttiin huomattavasti alkuperäistä tietoa myöhemmin. No tää nyt on tämmöstä välillä. Pardubicen veto meni oikeen mallikkaasti ja talon jäbillä oli homma lapasessa, illan päälle vielä pientä illanistujaista kun rundilla mukana olleet lämppärit lähtivät kotia eli toi oli niiden osalta viimenen veto.

Meidät bussi taasen vei Belgiaan FemaleMetalVoicesFestivaaleille, puolen tunnin vaihdolla täräytettiin ilman sen kummempia linja/soundcheckejä. Kaik mänt hyvin ja vierailijakin käväs lauteilla yhdessä biisissä, eikä yhtään vähempää kun Doro Pesch. Meidän Tarja käväs myös Doron setin aikan vierailijana yhdessä biisissä. Tuolla tuli myös pitkästä aikaa törmättyä Towersiin, joka tällä kertaa oli Epican matkassa. Mukava mies ja mukava nähdä pitkästä aikaa.

Belgian jälkeen olikin taas aika hypätä bussiin ja suunnata kohti Lontoota, tonteille Islingtonin Academyyn saavuttiin paikallista aikaa yhdentoista maissa ja checki oli tehtynä jo kolmelta, nopein suoritus koko retken aikana vaikka lava ei mitenkään kauheen kookas ollukkaan. Feidattiin siis joka ikinen raiseri että saatiin mahtuun orkka ees jotenkin sinne sekaan :) Tuolla mua kävi vielä morjestamassa Tim Digicolta ja tarjos kaljankin.

Niin ja sit kun kerroin teille siitä uudesta kapselista siihen laulusieppoon niin ei kertaakaan sen jälkeen oo ollu tarvetta laittaa rumpalia akvaarion sisään vetämään.

Lontoon vedon jälkeen oli olevinaan vapaapäivä kun lento Suomeen lähti vasta 18.20, mutta meidät oli laitettu asumaan lentokenttähotelliin. Lähin metroasema oli Heathrown nelosterminaalissa, se siitä kaupunkikierroksesta kun sitä jakso herätä vasta yhdentoista maissa ja kentälle oli kuitennii lähdettävä hotellilta viimestään puol neljän maissa. Pörrättiin sit Tommin kanssa katsastamassa lähistön aulabaarit. Mieluummin sitä olis kaupungilla käyny, mut minkäs teet. No ens keväänä uusiks Lontooseen, josko sit kerkeis kävästä kylilläkin.
Himassa olin tiistaina puolilta öin ja laukku tuli kotia keskiviikkona seiskan maissa illalla :)

Tämmötti
Palaillaan
Viltsu

2 kommenttia:

Katti-Matikainen kirjoitti...

Minkäs kapselin työ vaihdoitta?

Viltsu kirjoitti...

Olikos se nyt DM931 mallimerkinnältään muistaakseni, joku ilmeisen tuore sieppo. En oo ihan varma onko jo tuotannossa, kun Höltän kanssa tänään juttelin aiheesta.