lauantaina, tammikuuta 23, 2010

Ja reissu jatkuu

Taas on keikkojakin tehty, joten jos niistä muutama sananen.

Berliinissä olivat ilman eri ilmoitusta päivittäny monitoritiskin Sienasta PM5D:ksi. Sehän vaan passas, muistikortti koneeseen ja ihmettelemään, ei siinä mitään kauheen valtavia muutoksia tarvinnu tehä vaikka edellisestä vedosta näiden jätkien kanssa tolla tiskillä on jo puoltoista vuotta.

Berliiniin jälkeen siirryttiin Varsovaan ja sielläkin oli iloinen yllätys vastassa uuden tiskin muodossa. Ei tarvinnu sillä epäkuntosella K2:lla raapia vaan sai tehä töitä uudenkarheella Sienalla.

Seuraava päivä pysyttiin vielä Puolassa Wroclawissa, mukavan näkönen kaupunki kun pikaisesti kerkis sitä vanhaa kaupunkia vilasemaan ennen päivän ensimmäistä fyysistä osuutta. Venue meillä oli joku pieni jazzklubi, kaikki paikat oli siis ehjiä ja siistejä :)

Wroclawin jälkeen vuorossa Budapest ja siellä Wigwam niminen rokkiklubi, mä pidän siitä kaupungista ja tämäkään kerta ei tuonu poikkeusta viihtymisaspekteihin. Checkin jälkeen luonnollisesti kävästiin kaupungilla syömässä ja kävelemässä, mukavaa oli.

Tänään päästiin Bratislavaan ja ennakkoon oltiin kiertuemanagerin kanssa oltu paikalliseen promoottoriin yhteydessä, joten osattiin vähän aavistella mitä tuleman piti :)
Porukkaa kyllä oli roudauspuuhissa, mut talon ääniseppä oli tulossa tonteille vasta kolmelta ja meidän load-in kello 12. Kyselin jossain vaiheessa et mites sen äänisepän kanssa on niin sain vastaukses et se pyörittää jotain studiota. No ei kai siin sit mitään jos kaverilla kerta studio on :)
Kolmelta kaveri sit pyyhkäs paikalle mukanaan muovikassillinen Y-piuhoja, talolta kun ei luonnollisestikaan löydy splittiä. Olivat mulle kuitenkin äläsysin vuokranneet. Seiskaa mä yritin ruinata, mut kuulemma koko Slovakiassa ei oo yhen yhtä M7:aa.
Meillä kun on inputlistassa 32 kanavaa niin sit nää natiivit oli monttu auki kun kerroin et ne kaikki tarttis myös monitoreihin, ne oli kelannu et 16 riittää. No toisaalta kaukokaapelissakaan ei oo kun 24 ränniä, joten sitä listaa piti muutenkin vähän karsia. Melkomoisen päänraapimisen jälkeen laadittiin Tumpin kanssa sotasuunnitelma, millä lähettiin tahkoon. Molempiin päätyihin saatiin kaikki tarvittavat kanavat niillä 16:lla Y-piuhalla. Talon ääniseppä ei sit oikeestaan ollu missään vaiheessa kun tiellä, siltä kun ei toi Lontoo oikeen taitu ja melko hitailla vaikutti muutenkin olevan. Ite kun tekee ja sitä rataa taas :)
Koko päivän muistuttanu ittelleen et on sitä pahemmissakin paikoissa oltu et kyl tää tästä. Ja kyllähän tää tästä, lämppäri on lauteilla ja meillä alkaa vaihto vartin päästä.

Kyllä tääkin vielä puruks muuttuu.

Hei ny
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joutu oikein hymyilemään ääneen kun luki tätä =)