keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Kreikan pisto

Niinhän se Eyjafjallajökulli rauhottu ja männä perjantaina päästiin matkaan, aikamoinen sutina muuten Lento-Vantaalla, ei oltu meinaan ainoita, jotka oli johonkin lähössä. Puolen päivän jäljestä laskeuduttiin Thessalonikiin ja suorilta roudaamaan, no okei kävin mä hotellilla laittamassa shortsit jalkaan kun kerta kesä oli :)



Thessalonikissa ja Ateenassa oli molemmissa mestoissa asialliset vehkeet ja hyvät jätkät hommissa, joten mikäs siinä oli puuhastellessa. Ruoka oli hyvää ja meininki lepposa, puhumattakaan ouzosta, mikä oli sekä hyvää että leppoisaa, loistavuutta. Kreikka on mahtava maa, sinne taas uudestaan ehdottomasti.


Tällä viikolla sain haettua sen uuden enskavedonkin mopoon ja uuden kytkimen jarruvaloon, molemmat on asennettuna, mut nyt tuli joku onkelma kytkimen kanssa, ei irrota kunnolla. Jos eka kokeilis säätää sitä kytkintä ja jos ei sillä lähe niin yks idea on vielä, tosin sille idealle tulee 67 euroo hintaa. No toisaalta jos se on se ainoo keino niin pakkohan se on investoida.


No perjantaina aamusta Sveitsiin festivaaleille ja lauantaina takas, pääsee karkuun ainakin pahinta vappusekoilua :)


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: