maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Erikoisfestivaaleilta päivää

Suomen erikoisfestivaalien liitto uudistuu, vaihtaa nimeä ja laajentaa ja kaikki vielä samalla kertaa. Uusi kattojärjestöhän on nyt Euroopan erikoisfestivaalien liitto eli EEL.


Kävästiin siis Stratojen kanssa Sveitsissä vappuaattona. Tekniseltä kantilta ei ollu huomauttamista, jätkät oli asiallisia ja mukavia ja vehkeetkin semmoset millä homma suju kivasti. Mut järjestävä organisaatio ei ainakaan logistisesti osunu kertaakaan meidän kohalla, oli liian pieniä autoja, kertaalleen just kortin saanu kuski (joka siis ei osannu reittiä eikä uskaltanu ajaa niin isoo autoo) ja aikataulutus oli niillä menny jotenkin ihan vituiks. Rumputeknikko meinas myöhästyä lennolta kun oltiin kotio päin tulossa, mennessä oli yks auto puolillaan kännisiä Norjalaisia jne. jne.
Mutta maisemat oli aivan mahtavat, käytiin Laurin kanssa parin tunnin lenkki kävelemässä siinä kylässä missä meillä oli majotus. Komialta näytti ja keli suosi, 26 näytti mittari. Tosin iltasella rupes satamaan sillon kun piti töitä tehä :) Ja lavassahan ei siis ollu minkään näköisiä sivutiloja.


Kunnialla kuitenkin selvittiin maaliin ja kotiakin päästiin. Ja aika hyvin onnistuin välttämään ton vapun pahimman kaaoksen, lauantai-ilta stadissa oli mun mielestä melko rauhallinen.


Seuraava komennus onkin sit sEXHBITION, mitä varten käytiin jo tänään lyömässä äänivehkeet lahtökuntoon. Torstaina rakennus ja PE-LA päin persettä.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: