tiistaina, marraskuuta 23, 2010

Nelostie

Männä viikonlopun keikathan oli molemmat saman tien varressa, tosin Juksua lukuunottamatta mentiin vaan yhteen suuntaan. Kaikilla kun oli noita Finskin pisteitä sen verta paljon täysin jouten et lennettiin himaan kaik niillä pisteillä. Ja tota nelostietä kun suhattiin niin Oulua lähestyessä piti vielä pitää yks rööki/kusitauko Uljuan tekojärven kupeessa, siinä mis on se Vattenfallin betonipyydys tien reunalla. Monta kertaa ajanu siitä ohi ja ihmetelly et mikä on, nyt tuli varmuus. Näin se matkailu avartaa :)
Lauantaina Pub Katse Jyväskylässä, mulle siis uus tuttavuus. Ei kai siinä kummempaa, paitsi et jos oletusarvoisesti on tarkotus ajella monitorit keulasta niin olis aika nastaa jos kalusto olis semmonen et sillä sen mukisematta tekee. En mä paljoo vaadi, mut ne vähät on sit sitäkin tärkeempiä. Eli niit kompuroita mä tarviin oikeesti ja säädettävä alapään leikkuri on must kun lauteilla on kolme akustista kitaraa. No mutta toisaalta hengis ollaan ja seppä kuitenkin toi mulle uuden yläkerran PA:han vasemmalle puolelle kun se alkuperänen oli menny mykäks. Oli kuulemma edellisenä iltana  viel toiminu :) eli yön aikana näinollen siis hajonnu ittekseen.
Seuraavana aamuna ennen puolta päivää roudaamaan ja nokka kohti Oulua ja nelivitosta, siel on aina mukava käydä. Ja helvetin hyvä oli pastakin keikan jälkeen, veto kun oli jo ysiltä illalla eli auto oli pakattu hyvissä ajoin ennen ku kokilta loppu työvuoro :)
Meidän vedon jälkeen alko vielä jamit siellä Nelivitosen alakerrassa, missä ainakin Pasi kävi tempasemassa biisin jos toisenkin. Mukava ilta ja tosiaan kun itse kullakin oli ne lennot seuraavalle päivälle niin sai nukkuakkin pitkään.
Maanantaina sit Oulun kentällä ostin päivän lehdet ja kahvikupin ääressä niitä lueskellessa osu silmään tommonen artikkeli, taitaa muuten olla ainoo mitä siitä retkestä on kotimaisessa lehdistössä kirjotettu. Ja aika yliampuvaa toi luotisade, okei on se myyvempi otsikko noin mut joku tolkku. Siel joku hanu yritti aseen kanssa turavatarkastuksesta läpi ja poliisit laitto miehen kylmäks. Se mitä me nähtiin oli alkuun se kun koko kenttä veti maihin ja osa juoksi ulos ja siitä hetken kuluttua poliisit ja lekurit vei sen hahmon paareilla pois.


Ei tällä erää taaskaan muuta
Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: