keskiviikkona, joulukuuta 01, 2010

Ei se siitä

Viime viikolla ennen keikoille suuntaamista tuli erikoishomma eteen kun yhden kaverin suurehko perheauto oli kuollu Pitskuun. No ei muuta kun Corolla alle ja hinaamaan, 1h40min se otti kun köröteltiin Pitskusta Järvenpäähän missä oli siis talli mihin se Volvo piti saada sulamaan :) Luottopeli toi Corolla.
Ja perjantaina taas keikoille, Lahden Finlandia-Klubi vuorossa. Mahtipaikka aina mennä kylään, sauna on lämmin, ruokaa on riittävästi ja talon henksu mahtavaa, kalustokin on aina semmonen millä hommansa komeesti hoitaa. Ainoo pien ihmetyksen aihe oli britti-insinöörin näkemys direct outeista. Mä siis nauhottelen nää keikat aina raiturilla jos vaan on mahdollista, mut nyt oli Allen Haagertin insinööri päättäny et ML5000:sen direct outit on vasta faderin jälkeen eli näinollen myös eq:n ja inserttien. No nauhalle mentiin kuitenkin, saas nähä tuliko minkämoinen :)
Lauantaina vuorossa taasen Virgin Oil isolla kirkolla, ja mahtimeininki sielläkin. Tällä kertaa Soundcraftin insinööri oli päättäny laittaa ne direct outit heti etusten jälkeen ennen mitn muuta. Which was nice. Ja kaik mänt muutenkin kivasti paitsi et PA pimeni jossain kohden iltamia ja Kimmo kun sai sen heräteltyä niin sit kuoli monitoritiski. Show poikki hetkeks ja paluut kytkyihin ja lennosta monitorit keulilta, pärjättiin loppuun asti. Ja siinä lavaa purkaessa ne sähköt meni PA:sta ainakin kahteen kertaan uudestaan. Nyt on joku tehny jonkun erikoiskytkennän sinne järjestelmään. Ainakaan siinä diskovaiheessa kun ei oo enää mitään saumaa saada sitä järjestelmää kyykkäämään ainakaan liiallisella virranotolla. Mene ja tiedä, himaan selvittiin kuitenkin hengissä ja yleisökin viihty.
Tällä viikolla Kotkan Amarillo ja Kuopion Henkka.


Palaillaan
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jaa että virginin väki ei saa sitä pa:ta kuntoon.. johan se on toista vuotta kyykkäilly milloin sattuu..