torstaina, maaliskuuta 10, 2011

Mitä vittua?

Oli sunnuntain ekat sanat, vaikkakin Lontoon kielellä, vierailevan orkan production managerilta. BLS tuli meinaan Tukholmasta laivalla ja matkalla oli sen verta jäitä et pääsivät Kultsalle reilu pari tuntia myöhässä, joten arvatenkin oli kaverilla pinna aavistuksen kireellä. Bonarina viel se et kun meille ei ollu tullu mitään lavakarttaa, missä olis lukenu paljonko sitä tilaa oikeesti tarvitaan missäkin, vaan piti arvailla, niin siinähän se soppa oli valmis.
No ei siinä menny kait kun tunti niiden Load-Inin alotuksesta kun meininki oli jo muuttunu kun seppä huomas et kaikki on hallussa ja hommat tapahtuu odotettua nopeemmin, oltiin meinaat valmiit jo lämppärinkin checkin kanssa tasan viis tuntia siitä kun BLS rupes työntään laatikkoa sisään. Tää samainen produktiopäällikkö kävi illan päätteeks kädestä pitäen kiittämässä kaikkia osallisia, which was nice. Mukavaa ryhmää siin oli kaik eli helppohan se oli niille tehdä hommia.


Muuten tää viikko onkin menny yökerhotunnelmissa eli oon ollu talkkarina Circuksessa. Tiistaina haalaripellejen gravitaatiobileet ja bändeinä Goon ja Jenni Vartiainen, voitte helposti kuvitella et ryhmää oli hyvin. Keskiviikkona sit joku muotishow ja sen jälkeen hipitihoppiorkka, joka piti miksata. Aikamoinen standupshow oli jätkillä, jotenka viihdyin oikeen mainiosti, tosin jos olis ollu sali täys ni ois ollu vielä nastempaa. Huomenna vielä Cirkukseen, kun Halavatun papat pitää miksata jossain yksityistilaisuudessa. Mikäs siinä on miksatessa kun siellä on nykyjään ihan oikeat stereotkin ja iso lava missä mahtuu puuhaileen.


Palaillaan taas
Viltsu

1 kommentti:

Lumikko kirjoitti...

Sattumalta löysin tänne, hauskaa törmätä vaihteeksi miehen pitämään blogiin. Korjaamolla ollut töissä minäkin...