maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

On sitä kierretty muutakin kun Tahkoo

Savonlinnaa ja Iisalmea tarkemmin sanottuna männä viikonloppuna. Savonlinnassa Happy Time Baari ja Iisalmessa Bar Saha. Molemmissa mestoissa piti jonninverran raapia päätä kun yrtitettiin keksiä miten saatas orkka ja romut lauteille  mahdollisimman kivuttomasti. Ei se sijottelu nyt ihan optimaalisinta kummassakaan mestassa ollu, mut kaik tarvittavat saatiin kuitenkin molempiin mestoihin mahtumaan ja showkin vedettiin kunniakkaasti läpi. Iisalmessa oli laitevirma vielä tuonu Digicoa molempiin päätyihin ni mikäs siinä oli vedellessä. Tosin se mun SD8 majotettiin takahuoneeseen kun ei sinne lavalle olis mahtunu ees X-rackin kanssa enää orkan sekaan.
Mutta hyvä että tuli nääkin keikat tehtyä ni ei tarvii sit torstaina Manchesterissa arpoa enää rikkinäisten piuhojen yms. kanssa vaan saatiin kaikki viimeisetkin vehkeet iskuun tulevaa Euroopan rundia varten. Viime viikolla tuli rumputeknikon kanssa vietettyä treenikämpällä muutama päivä puuhaillessa romuja lähtövalmiiks. Otettiin keiseistä mittoja ja painoja, päivitettiin rahtilistat ja siivottiin laatikoista kaikki ylimääränen (siis roskat, matkamuistot, rikkinäiset objektit sekä epämääräinen silsa ja roipe) veke.
Romut lähti tänään iltalaivalla kohti kaukomaita ja itse lennetään torstaiaamuna perästä.
21 keikkaa 24:n päivään olis tarkotus tahkota ympäri Eurooppaa ja ens kuun puolivälissä ollaan takasin kotomaassa.


Iisalmessa kun oltiin niin päästiin Genelecille tutustumiskäynnille, komiat oli tilat ja siellä demohuoneessa kailottimia kuunnellessa jokanen ryhmästä tuli siihen lopputulokseen et joka jampalla on himassa ihan paska stereot.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: