torstaina, kesäkuuta 16, 2011

Kesä

Näin se aika rientää kun on mukavaa ja kelit kohillaan ni ei sitä tuu kirjoiteltuakkaan. 
Mutta enihau. On taas urheiltu ja osanotto oli hyvä, oisko meitä karvan vajaa 20 ollu golffaamassa ja keilaamassa. Mukavaa oli jälleen kerran ja nyt kun omien kiireiden takia joutu siirtämään tuota urheilupäivää toukokuun alusta kesäkuun alkuun ni valinta ei ollu huono. Oli meinaan varmaan kymmenen astetta lämpimämpää kun kertaakaan aiempina urheilupäivinä, joita siis on mun laskujen mukaan pidetty nyt joko neljä tai viis kertaa. Pitäskö ens vuonna suosiolla pitää vasta kesäkuussa?
Urheilujen jälkeen seuraavana päivänä piti vielä kotona juhlia synttäreitä (ei omia kuitenkaan, ne on vasta syssymmällä) ja sit pitikin jo lepuuttaa pari päivää. Ihan silleen ettei moponkaan päälle kerinny vaikka kelit olis kyllä ollu sen puolella :)
No lauantaina olikin aika suunnata viikonlopun keikoille. Alkuun lauantaina Maijan keulapesti, Auvista tuuraamassa, Osuuskaupparockissa Joensuussa ja sunnuntaina Veljesten kanssa Helsinki-päivillä Suvilahdessa. Kummissakin kisoissa hyvä meininki ja hommat hoitu mallikkaasti kun oli hyvät äijät töissä. Iso kiitos molemmille joukkueille, helppo oli käydä kylässä.
Tänään varastolla pakattiin Bon Joville menevät stereot. Mun ja Hompan homma on Lefti-puolen PA kaikkine etu/sivu/sivusivufilleineen, aika monta komeroa saa viedä, yks suurehko kuorma-autollinen siitä tuli romua. Huomenna aamulla mennään porukalla stadikalle puuhaileen ja kun molempien puolien PA:lle ja vielä viiveillekkin on omat miehistöt niin eiköhän siitä pitäs ihan järkevällä aikataululla selvitä. Itse showta ei kerkiä (eikä kyllä kauheesti kiinnostaskaan) kahtomaan kun mennään veljesten kanssa perjantaiks Provinssiin metelöimään.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: