tiistaina, kesäkuuta 28, 2011

Kiirus

On ollu tai ainakin kiireenomainen meininki tai sit vaan ei oo huvittanu kirjoitella, päätelkää itte. No oli miten oli ni nyt tulee edellisten parin viikon yhteenveto.
Provinssissa kävästiin sillon edellisen päivityksen aikaisena perjantaina ja aikanen kun oli veto niin loppuillan kerkis ihan vaan viihtyä ja morjestella tuttuja, joita olikin paikalla useita. Tavallaanhan toi Provinssi on aina ollu se kesän eka varsinainen kokoontumisajo niin poppareille kuin teknikoillekkin. Mukavata oli.
Seuraavana päivänä oli vuorossa Kotkarock, kaik olis tuollakin ollu muuten hyvin, mutta kun sivutilat lavassa on käytännössä olemattomat, ulkona sataa vettä ja bussin saa ajaa tonteille jo heti vajaa tunti ennen omaa puolen tunnin vaihtoa niin kiirehän siinä tulee. Talon tiskillä olisin vetäny, mut talon jampan koodi oli semmonen et oli M7 hörpänny vettä ja nyt sekoilee et mieluummin omalla jos vaan mahdollista. No kannoin oman tonteille ja ahdastahan siin monitorilandias sit oli kun Häiväläkin oli tuonu omansa sinne. Veto oli kuitenkin onnistunu ja ajoissa oltiin pois jaloista ja kotona Helsingissäkin jo yhden maissa yöllä.
Seuraavana tiistaina oli Veljesten kanssa ulkomaan komennus eli Tallinnan laululavalla 30 Seconds To Marsin lämppäys. Paikallinen laitefirma oli tuonu mulle M7:n, joten ei tarvinnu omaa lautaa ottaa autosta ulos ollenkaan, which was nice. Mitä vähemmän on omaa romua niin sitä nopeempi on poistuminen, ja kevyempi. Ja nykyään kun tosiaan on olemassa toi LS9/M7/PM5D-konvertteri ni oman laudan tarve on murto-osa verrattuna aikaan ennen tuota softanpätkää.
Viime torstaina oli sit vuorossa ainoa virallinen juhannuskeikka eli Himoksen juhannus, siellä oli talolla PM5D, jolla vetelin mielellään vaikka talon jäbä oli jossain kohti päivää sitä mieltä et se on rikki. Ei vaan ollu kaverilla hallus eli bulsa oli ehjä ja hieno mikserihän se on ainakin monitorikäytössä. Ja kun veto oli jo heti puol kaks yöllä niin päätettiin jäädä mökkimajoitukseen yöks. Sillon perjantaina Himokselta kerittiin just ja just poistua kun mä jäin jo matkalle, menin veljen vaimon vanhempien mökille 50:n kilsan päähän Himokselta viettämään juhannusta ja sillon perjantai-iltana läksin takasin Himokselle kattomaan Apulannan toteutusta, mun kun pitää käydä Arskaa tuuraamassa kyseisessä produktiossa Ruisrockissa niin on se ainakin kohteliasta asiakasta kohtaan ottaa homma etukäteen haltuun. Ja sit sillon perjantaiyönä kun olin kotia kohti lähdössä niin Piikki, stagemanager, tuli kyseleen josko voisin jäädä lauantaiks monitoripään talkkariks noihin juhliin kun ei eteläisen veljeskansan monitoriedustajilta ollu lähteny ihan siihen malliin kun ton kokoluokan kisoissa tulis lähtee. Saatiin korvaus sovittua niin jäin sitten lauantaiks päivystään ja mikäs siinä oli päivystäessä kun kalusto oli kuitenkin kohillaan eli helppo oli leipoo ja yks kaveri siitä Eestin joukueesta oli niin kova seppä et ottasin sen riemusta kiljuen mihin vaan kisoihin mulle mikittäjäks. Eli Taavin kanssa pääpiirteittäin kaksistaan tehtiin se päivä. Illan vika orkka kun saatiin lauteille ja show käyntiin niin mä läksin kotia kohti.
Seuraavana aamuna yhdeksitoista Kalasatamaan ihmettelemään koska olis oma vuoro. Foo Fighters siis pääesiintyjä ja itsellä asiakkaina molemmat kotimaiset lämppärit eli VHB ja Michael Monroe. FF:n produktiolla kulki PM5D mukana pelkästään paikallisia lämppäreitä varten, joten se oli täysin mun käytössä, which was nice. Monroella oli vielä eka veto uuden kitaristin kanssa ja molemmat omat orkat veti hienosti. Biffy Clyroa en jaksanu käydä vilkaseen, mut Foo Fighters vakuutti jälleen kerran toteutuksellaan. Ja hieno meininki kokonaisuudessaan koko produktiolla, ketään ei ahistanu ja kaikki saatiin mitä tarvittiin, neljän kanavan verran piti tosin tulla vastaan VHB:n kanssa, mutta sekään ei ollu ongelma kun jätettiin se ainoa raituribiisi pois. Mut enihau sain FF:n M2:set ja sidefillit Monroen käyttöön, joten kaikki oli ihanasti. Tosin aikaahan ei liiemmälti jääny checkeihin, mutta kun kyseessä oli M2:set niin ei se kiirekkään haitannu. Aika monta vetoa aika monen orkan kanssa kuitenkin meikäläisellä takana juuri kyseisten pönttöjen kanssa.


Tämmöttii tällä erää
Loppuviikosta Kiruna ja Hanko
Palaillaan


Viltsu

1 kommentti:

Katti-Matikainen kirjoitti...

Kuulinkin Masalta, kun kävivät meillä vierailemassa Unajassa, että ei ihan ollu lähteny Himoksella kaikki "ykkösellä"...
...pääasia, että palautetta tulee, vai miten se meni? Mut siis ilmeisesti sielläkin oli joku osaaja sit mukana vai?