torstaina, elokuuta 11, 2011

Flow ja vähän menneitä

Aikaa on taas vierähtäny ja keikkojakin tehty, mut kun on kelit suosinu ja vähän hoppuakin laittanu ni on jääny nää päivitykset väliin. Lyhyt kertaus siis. 
Lepakoiden kanssa tuli huitastua vimonen noista akkarivedoista DBTL:ssä ja veljesten kanssa taasen lopeteltiin festarikausi pari viikkoa sitten Oulun Qstockissa, hieno veto, ja paljon tuttuja jälleen kerran. Mahtavuutta. Samana viikonloppuna kävästiin kokeilemassa myös Kalajoen Dyyni, pieni se on edelleen, lava siis. Jotenkuten mahduttiin kuitenkin ja hengissä selvittiin pois.
Veljesten kanssa käytiin kokeilemassa myös Lappeenrannan Ilona viime viikolla, aavistuksen ahdasta sielläkin, mut tärkein parannuskohde olis kuitenkin ilmastointi. Setistä jäi pari biisiä lopusta uupumaan kun osa jätkistä meinas hapenpuutteen ja lämpötilan takia pyörtyä. Not nice.
Nyt tää viikko onkin yhtä nopeeta akkarirutistusta vaille menny Flown tiimoilta, meitsillä tonttina BlueTentin monitorit, huomenna alkaa kisat ja kolme päivää tahkotaan. Hyvä ryhmä meitä on eli eikohän nuokin kisat tuu oleen suht kivuttomat.
Ja toi äsken mainittu akkarirutistus olikin sit veljesten kanssa Ateneumin aulassa, nyt oli meinaan isoa tilaa soundissa. Jos olis ollu akustisesti yhtään helpompi mesta laittaa nii ei ois mistään paavosta tullu pieneen mieleenkään tempoa noi reippaasti tilaa soundiin mukaan. Mutta toisaalta hitaat biisit toimi jopa noissa olosuhteissa soundillisesti hyvin ja stemmalaulantaosuuksissa se tila toimi itse asiassa helvetin hyvin. Ison kuulosta :)


Mut ei se siitä eikä tämäkään tästä.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: