maanantaina, elokuuta 29, 2011

Lisää naimiaishommia

Männä viikolla pidettiin sit Tertulle polttarit kun häät oli viime lauantaina. Heitettiin kaveri ulos ehjästä lentokoneesta noin neljästä kilsasta. Oli kuulemma mahtavaa, en epäile hetkeäkään. Sen jälkeen käytiin porukalla syömässä hyvin ja maistelemassa viinejä ammattilaisen opastuksella, juu ja se ammattilainen ei ollu se Pera tai Reiska Kurvista vaan tämmönen jäbä. Mukavaa oli ja kai sitä jotain oppikin viineistä, which was nice.
Sit perjantaina ennen noita lauantaisia häitä kävästiin veljesten kanssa Naantalin Kaivohuoneella konsertoimassa, perushommaa ainakin kun vertaa seuraavaan showhun mitä orkan kanssa tulee eteen. Nyt tulevana sunnuntaina pitäis täräyttää VHB:n ja Rubikin yhteisshow Huvilateltassa. Monitoreissa mulla on vaatimattomat 60 kanavaa työstettävänä, enempään ei SD8 taitu ni siihen oli raja vedettävä :)
Ja lauantainahan oli todellakin ne häät, mukavaa oli ja paljon tuttuja Keravalta, joita tulee aika harvakseltaan nykyään enää nähtyä. Onnea vielä kerran tuoreelle hääparille.
Seuraavaks ohjelmassa olis nyt keskiviikkona talkkaripesti Loosessa ja perjantaina lämppäysshow jossain päin Vantaata. Orkan nimee ei saa paljastaa ja kai se keikkapaikkakin tässä viikon mittaan mulle selviää :)
Ja sit tulevana lauantaina olis tallilla 20-vuotisjuhlat ja sunnuntaina se Huvilateltan spektaakkeli.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: