sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2012

Ei tylsää päivää

Tunnelmasta ja kaupungista toiseen on menty taas nii ettei oo meinannu perässä pysyä. Torjantaina bilemusaa Flipperin kanssa Marina Congres Centerissä, perjantaina Circusta, lauantai Rukalla ja nyt junassa tulossa kohti Helsinkiä.
Firmakisat torstaina meni oikeen kivuttomasti ja leppoisasti bändin omilla vehkeillä, mitkä siis itse oon käyny laittaa kuosinn vuonna 2006. Kaikki merkinnätkin oli vielä paikoillaan ja samalla faililla lähetin kun minkä sillon 6 vuotta sitte ruuvasin :)
Perjantaina Circuksessa Nortonin virustorjunnan järkkäämät kisat ja 69 Eyes orkkana, eli isännöin monitorilandiaa itselleni. Show mänt hienosti ja vaikka edellisestä goottivedosta on kohta 9 kuukautta ni kyllä se vaan sieltä selkärangasta löyty, jopa nopeemmin kun ennen iltamia kuvittelin. Tää Nortonin kisa loppu kympiltä ja puol yks toista avattiin ovet uudestaan ja yhden maissa yöllä läväytettiin vielä Huoratronin levynjulkkarishow. Jamikäli en aivan väärin oo ymmärtäny ni noita tuplailtoja on ilmeisestikin tulossa lisääkin. Briteissähän tommonen käytäntö on useemmallakin keikkapaikalla ihan normihommaa.
Lauantaina puolen päivän koneella Kuusamoon ja siitä Rukalle Reckless Loven matkaan. Ruka Spring Break oli tapahtuman nimi ja soittokin jo inhimilliseen aikaan kello 16.30. Ílmasto ei vaan ihan menny yksiin ton tapahtuman nimen kanssa, roudatessa ja keikan aikana tuli räntää vaakatasossa ja ilman lämpötila kait sen yhden asteen plussa puolella. Vetohan siis oli luonnollisesti ulkona :) Rupes meinaan olee kontrasti kohillaan kun pop laulaa HOT like California ja räntää sataa lavalle ja etupäähän vaakatasossa. Mut enihau keikka meni hyvin ja yleisö diggas, toivottavasti mitään vaan ei menny rikki siin satees ja kylmyydessä. Eventworksilta miehet ja vehkeet eli ei valittamista, vielä kun olis ollu etupäälle joku järkevä paikka mis olis esmes kuullu stereoiden molemmat puolet :) Mut eipä tuo nyt mikään ylitsepääsemätön paikka ollu, luureilla ja mittareilla soppa kasaan ja kentälle kuuntelemaan. Ja tosiaan kun veto oli noin aikasteen ni oltiin keritty saunassakin käymään jo kasilta, which was nice.
Tänään aamulla lähettiin ysin maissa työntään Rukalta kohti Oulua. Puolen päivän aikaan jäbät tiputti mut Oulun asemalle ja jatkoivat ite matkaa Viialaan. Nyt istun junassa kohti Helsinkiä ja kasin maissa pitäis laskeutua sinne. Asemalta sit suorilta vanhalle jäähallille kattoon onko Praisti yhtä kovassa iskussa kun viime kesänä.


Palaillaan
Viltsu

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Ite olin ko. kuplassa rukalla perjantaina.
Se sijainti ja puhaltimien humina oli haastavahko miksausmesta, mutta meillä sentään paisto aurinko komiasti. Niin ja akustiikkahan siinä pihalla on mitä parhain!