perjantaina, huhtikuuta 27, 2012

Midaksen dipitaalia

Praisti tuli ihmeteltyä, tosin suurin osa siit yli kahden tunnin showsta takahuoneesta käsin kun Paulilla oli sillon aikaa höpöttää. Mihin sitä stagemanageria pääesiintyjän vedon aikana tarvitaan ainakaan koko aikaa :)
Maanantaina alkokin sit sen päivänen sähköposti ja puhelinsäätö et heikompaa vois hirvittää, meinaan Circuksesta kuoli lauantaina etupään tiski. Sunnuntaina jo soitin Starlikelle et saatasko me se Midaksen Pro9 nyt vaik testiin. Demosta oli ollu jo aikasemmin puhetta, mut tilanne olikin akuutimpi kun oltiin toivottu :) 
Se lauantain veto siel Circukses, millon se MH4 kuoli, oli onneks kaikki 7 kanavaa eli jäbät rämpi sen shown sillä talon vanhalla 16-kanavaisella Allen&Heathilla ja sunnuntaiks Movarilta heilahti M7 paikkaamaan. Mut onhan toi meidän työpaikka nyt kuitenkin oikee klubi ja siel tarvii olla oikeet vehkeet.
Nyt meillä on toi Pro9 pari viikkoa ja sit jos ei Crafti oo viel elvytetty niin meille tulee SD8 siihen asti kun se MH4 on taas hengis. Kaiken tän joogaamiseen meni melkeinpä kaks täyttä työpäivää, yks puhelimessa ja sähköpostin ääressä ja toinen paikanpäällä sekä pakettiautoillessa.
Mut enihau, lauta on nyt tonteilla ja eilen kävi sepät maahantuojalta sekä tehtaalta antaan meidän omalle henkilöstölle käyttökoulutusta ettei tarvii kylmiltään lähtee leipoon. Toi on kuitenniin semmonen paikka mille ollaan tuolla maailmallakin jo saatu sellain maine et hommat toimii ja yleensä aika ripeestikin vielä. Ni sitä nyt ei viitti mokata pelkästään sen takia et ei olis joku yksittäinen työkalu hallus. Nyt sen pitäs olla aika hyvin hanskassa ton eilisen jälkeen.
Ens viikolla mulle tulee Killing Joke asiakkaaks ja niiden etupään seppä ei moisella oo ikuna vetäny eli mun pitää vähän niinku opettaa häntäkin tuon laudan saloihin. Oon ollu jo sähköpostilla yhteydessä ja lupasin puuhailla sepälle pohjan valmiiks millä lähettää ettei ihan kylmiltään senkään tarvihe alottaa.


Kohta taas työmaalle, tänään asiakkaan Anna Abreu ryhmineen.
Palaillaan
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: