torstaina, kesäkuuta 07, 2012

Konserttitunnelmissa

Viime viikonlopun komennus Tampereella meni varsin kivuttomasti. Perjantai rakennettiin, lauantaina meillä oli YleX Pop ja sunnuntaina Kansallisbaletin kesäkiertue ja purku päälle.
Tää viikko sit vasta on konserttitunnelmissa mentykin, tiistaina piti käydä vakoilemassa Metallican nykykunto ja tänään vuorossa oli Mötley Crue. Siinä sivussa rakennettiin Senaatintorille festarit, nimittäin Pohjalaaset Häjyt Pirot. Tänään kyseisten kisojen ekana päivänä olikin sit lyöny haasteen etelän vetelille, mutta kunnialla siitä suoriuduttiin. Piti meinaan lentolähdöllä ja tunnin vaihdolla sipasta folkkiorkasta puolikkaaseen sinffikseen vahvistettuna viihdeorkesterilla ja neljällä solistilla. Saatiin varsinainen vaihto ja linjachecki raavittua puoleen tuntiin, joten jokainen solistikin kerkis käydä vetämässä pikku treenin. Luonnollisestikin vaihdon aikana samalla lavalla oli myös Tuurin kyläkaupan onnenpyörä oman palkintoarvontansa kanssa :)
Huomenna taas aamusta Senaatintorille ja lauantaina päätetään ne kisat. Näillä näkymin sunnuntai on vapaa ja maanantaina GG Caravanin Pa-treenit. Loppuviikko meneekin sit aivan muissa tunnelmissa, mutta niistä lisää toiste.


Moro
Viltsu

Ei kommentteja: