maanantaina, kesäkuuta 18, 2012

Let´s Festival

Viime maanantaina oli ne GG Caravanin PA-treenit ja homma rupee luisumaan hallintaan. Perjantain pitäis Himoksella täräyttää. Tossa proggiksessa mulla kulkee lähes koko lavakattaus mukana. Talolta tarviin mikkiständit, mikkipiuhat, sidefillit ja eturivin kulmat. Tiski, In-Earit ja takarivin kulmat mulla on omia. Eli käytännössä riittää et saan eturivin vireeseen ni sit periaatteessa voikin jo lähettää shown käyntiin.
Keskiviikkona kävin EM-kisojen avajaisten harjoituksissa tiskin kanssa pyörimässä. Lähinnä istuskelua se koko päivä oli, mut nyt on edes vähän kartalla et mitä tuleman pitää viikon päästä. Lopullisessa kattauksessahan mulle tulee kaks SD8:sia vierekkäin ja molempiin se 48 kanavaa sisään ja lähtöjäkin on yhteensä lähemmäs 30. Tuon shown rakennus alkaa huomenna ja itse veto on ens viikon tiistaina. Siitä lisää sit lähempänä.
Perjantaina oltiin Pasin kanssa oikeen kahteen mieheen vahtimassa Circuksessa kahta kanavaa. BrittiDJ:n raiderissa pyydettiin kahta äänimiestä ja promoottori oli valmis maksamaan niin mikäpä jottei. Oli siinä kyl Pasilla sen monitoribulsan vahtimisen ohella myös stagemanagerin pestiä vähäsen. Kolmen jäljestä kotona ja aamulla kasin pintaan lento-Vantaalle lepakoiden kanssa.
Lauantaina Berliinissä oli Zitarock nimisen goottifestarin toka päivä ja me siellä illan tokavikana aktina. Lavalla PM5D ja keulilla H3000. Tosin jos se PM5D olis ollu täysissä ruumiinvoimissa ni ois ollu paljon nastempaa, pari mittaria pimeenä ja muutama liuku kikkaili omiaan, tää tosin ei vaikuttanu audioon millään tavalla. Vaihtoaikaakin olis mielellään ottanu vähän enemmän kun sen 20 minuuttia, mut minkäs teet. Ajoissa oltiin kuitenniin ja hienon shown pojat tempas. Nyt voikin sit taas jatkaa taukoa :) Syssymmällä sit lisää tätä laatua kun uus levy ulostautuu. Sunnuntaina vasta iltapäivästä kotia kohden joten kerittiin Timon, Artsin ja Ilarin kanssa rentoutua hotellin saunassa pari tuntia ennen kentälle lähtöä. Which was nice.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: