sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Hupsista

Nythän onkin sit taas vaihteeks ollu taukoa tälläkin foorumilla. Kiirettä on joo ollu ja sit ei vissiin oo kauheesti ollu kiinnostustakaan raapustaa mitn ylös. Peruskuvioita hyvinkin perinteiseen malliin ollu tässä vimosen reilun kuukauden aikana. Lepakoita, Recklessiä, Circusta, Movaria jne. jne. Pari uutta työnantajaakin, mutta niistä lisää kun aika on kypsä.
Niin ja sainhan mä yläkertaan asennettua uuden lattian ja kaikki listat. Seinätkin sai uuden värin/värit.
Hiivitääs ny pikkuhiljaa kuitenkin aiheeseen, eli tänään mua on ahistanu ja hetkellisesti myös vituttanu. Syynä tähän ahistukseen on eräätkin "taiteilijat". Siteeraan nyt yhden lauseen, joka kiteyttää hienosti koko homman "He plays records, other peoples records and calls himself an artist." Menikö tästä lauseesta copyright Wilskalle vai jollekkin muulle suurelle ajattelijalle, sitä ma ei tieda.
Pitkästä aikaa siis teknopäivystysvuoro Circuksessa ja nää perkeleen spedet tulee tänne kun omaan kotiinsa sotkeen paikat, varastaan teipit yms. Mihinkään ei kysytä lupaa vaan joka paikka tongitaan omiin nimiin ja kaikki tehään just niinkun parhaaks katsotaan just sillä hetkellä ja sekunnin päästä mulla onkin mikkiständistä enää kolmasosa kädessä "kun se sisäputki oli niin kätevä tohon banderollin ripustamiseen". Luonnollisestikaan kukaan näistä sankareista ei missään vaiheessa oo esitellyt itteensä. Ja mitä sitä nyt turhaan aikataulujakaan kertomaan saati laatimaan. Oli tuolla bäckärin seinällä joku aikataulu vissiin ainakin vartin ennen ku se katos sieltä (oisko ollu heti lähdöstä virheellinen). No onneks tätäkään kärsimystä ei oo enää kun reilu pari tuntia jäljellä, paitsi tietysti purku perään eli himaan pääsee heti kun toi trussipyydys tuosta lauteilta on ulostautunut.
Piipityksekshän tää meni, mut välillä elämä on :)
Ja jottei nyt kaikilla tiskijukilla menis herne nenään ni on niitä hyviäkin seppiä tossa hommassa, ei ne kaikki meikäläistä ahdista :) Ääliöitä löytyy ihan joka ammattikunnasta ja jokaisesta ammattikunnasta löytyy myös niitä hyviä seppiä.

Mutta kuten sanottu niin ei se siitä eikä tämäkään tästä.
Jatkellaan taas kun on jotain asiaa.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: