torstaina, joulukuuta 06, 2007

Itämeren iloiset aallot

Tai nää mitään ilosia oo, heiluttaa vähän saatanasti koko ajan. Onneks mä voin istua täällä mun kopissa niin ei tarvii kompuroida tuolla immeisten seassa. Eli taas on päästy laivahommiin, mutta käydään nyt kuitenkin edellinen retki ekana loppuun.

Mestahan oli Nottinghamin Rescue Rooms, valtava kompleksi missä oli pitkälle toistakymmentä baaria ja kolme erikokoista keikkapaikkaakin. Tää meidän Venue oli kait semmonen 450 vetävä homeelle haiseva luola, onneks sentään ilmastointi toimi niin ei mitenkään järjettömän tukalaks menny ilma sen kosteuden kanssa. Keikkahan meni hyvin olosuhteisiin nähden, se salikin rauhottu sit illan mittaan kun tuli poka sisälle eli pysty vähän niistä laulukanavistakin nostelemaan takasin sitä yläkertaa. Keikan jälkeen jotain karonkan tynkää jonkun matkan päässä olevassa Wild Side nimisessä rokkijuottolassa ja valomerkin jälkeen vielä hetkeks bussille huutaan. Busscall oli 4.30 mihin aikaan taidettiin Topin kanssa molemmat olla jo tanakasti unten mailla. Kiertuemanageri herättelikin sit sunnuntai aamuna vähän kasin jäljestä kun oltiin parkissa jossain Heathrown kupeessa. Kaikki kun oli saatu ylös niin pitstoppi meidän lähtöterminaalin edessä ja bändi sekä Suomicrew kirjautumaan lennolle. Saksalaiset taas lähtivät kohti lauttaa ja sitä kautta Saksaa missä niillä oli vielä puuhailtavana vehkeet trailerista pakun kyytiin. Tän pakun sit ajo Bodo Suomeen tänä aamuna ja lensi takasin Saksaan kotiinsa.
Itsellä ois tarkoitus käydä perjantaina hakemassa Kiertuetekniikan mikit ja omat salkut ja räkit treenikämpältä veke ja palauttaa kyseiset laitteet kotionsa jahka siis ensin täältä laivalta pääsee kotio.

Reissu oli jälleen kerran mukava vaikkakin vähän lyhyt tällä erää. Kiitokset kaikille osallistujille, orkalle, crewlle ja Hollantilaisille.

Sunnuntai menikin sit ihan makoillessa. Maanantaina pääs jo ruokakauppaan käymään. Tiistaina olikin sit jo tosishoppailua kun kävin hakemassa joululahjoja veronpalautuksilla. Enkä muuten ollu ainoo joka oli saanu tän vision, oli meinaan ryhmää liikenteessä. Yritin sushille mennä mut koodi oli et vähintään puol tuntia menee ennen kun pääsis ees tilaamaan ja kyse oli kuitenkin lounasmestasta. Kokeilin seuraavaks ihan virallista japanilaista, mut siellä koodi oli taasen et vartin päästä ehkä vapautuu yks pöytä, ehkä sit ei kuiteskaan. Menin sit Banana Leaffiin eikä kyllä ottanu päähän sekunttiakaan. Väljää, nopeeta, loistavaa ruokaa, loistavaa palvelua. Tonne uudestaan ehdottomasti.

Mutta joo ruvetaas taas miksaamaan niin saa roku tanssia.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: