lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Meriretkeily sen kun jatkuu

Edelleen ollaan siis laineilla ja pari päivää ois vielä jäljellä eli maanantaina pääsis pois, mutta ei ne keikat vielä oo ohi. Vika veto tälle vuodelle on ens keskiviikkona Helsingin vanhassa jäähallissa kun käydään lämppäämässä Marilyn Mansonia. Hyvä meininki noillakin tuntus olevan ainakin näin alustavasti. Saadaan meinaan käyttöömme niitten produktion digibulsat ja kulmat jne. tänään tuli sähköpostia et jos meil on omat mikit ja D.I.:t niin saadaan niiltä loput, mahtavuutta.
Monitoripäässä on Kalilla vastassa PM5D ja mulle tulee keulilla vastaan joko DiGiCo tai Venue, en ihan tarkkaan tiiä koska päivällä tulleessa emailissa oli Digico Venue merkattu bulsaks niin oisko sit Venue vastassa, mene ja tiedä. Lähetään katteleen, en oo meinaan eläissään vielä tolla Venuella vetäny.
Tammikuuks on kyllä jo sovittu koulutus aiheesta, mutta tähän hätään tulee se vähän myöhässä. Mulle meinaan tulee se Profile-versio aiheesta vähän niin kun testiin/demoon helmikuussa Lahden Sibeliustalon Finlandia-klubille. Sitä silmällä pitäen toi koulutuskin oli suunniteltu.

Mutta joo eiköhän siitäkin ihan hauskaa tuu, semmonen muistikuva on et tossa joku kesä sitten kun oltiin Kahvilan kanssa Provinssissa päälavalla missä meidän jälkeen oli Manson niin niiden kanssa oli hyvä meininki mitä taas ei voi sanoa Slipknotin produktiosta eli jouduin sen talon tiskin kanssa taustalakanan taakse tekemään monitoreita. Mansonin crewlle olis käyny ihan mainiosti et olisin tullu sen tiskin kanssa lavalle eli samaan tilaan bändin kanssa, mutta nää perkeleen naamiopellejen työntekijät halus starailla eivätkä antaneet lupaa tulla lavalle. Ihan vaan vittuilua. No mutta noi on jo olleita ja menneitä, niille nyt enää minkään mahda. Eikä itseasiassa enää edes vituta, tulipahan kokeiltua noinkin ja olihan mulla Eki kaverina eli alkukeikan Eki seiso lavalla ja viitto mulle bändiltä ohjeita ja alkuhässäkän jälkeen vaihdettiin paikkoja. Hengissä ollaan ja juhlat pidettiin tapahtuneen jälkeen.

No nyt takaisin tähän aikaan kohta alkais meinaan keskiyön show eli pitää ruveta valmistautumaan.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: