keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Juhannuskelejä

Torstaihan oli tosiaan vapaailta kun ihmisten aikoihin oli jo kotona sieltä Porista ja ilma kun morsian niin mopoilemaanhan se piti lähtä. Ja ihan pikkuvinkkinä kaikille et jos sitä noita vehkeitä ei käytä varatankilla siitä bensahanasta niin jossain vaiheessa kun on tarvis niin ei välttämättä ekalla yrittämällä toimikkaan. Viitisen minuuttia sitä kun heilutteli niin rupes se bensakin löytämään taas tiensä kaasariin. Kaikenlaista harmia.

No kuiteskin reissuunhan se piti taas lähteä.

Perjantai 20.6.

Jämsä ja Himosfestival ja perillä tarkemmin sanottuna hittilava eli Akun Tehtaan B-tiimin koti. Muistitikun kanssa jälleen, tällä kertaa viime syksyisen Glasgown jäljiltä ja Digicon D5 bulsana. Kiitokset kaikesta, mutta eritoten pihveistä. Loppueikka meni paljon mukavammin kylläisenä.
Ja vettä sato niin saatanasti, valtavia järviä koko takahuonealue täynnänsä. Keikan jälkeen ru
pes jo vähän hellittämään ja päästiin mökillä saunaankin. Bussissa yöpyminen ja aamusta ajo Poriin.

Lauantai 21.6.

Heräsin siis Porista, oli siinä kuulemma jotain stoppia
kin ollu matkalla, minen noista tiedä. Porissa siis perinteinen Raumanmeren Juhannus tällä kertaa Ameriikan räppitähtien kanssa. Isot oli kuviot kavereilla, Kämppi oli vuokrattu majoiks ja yksityissuihkarilla keikkamatkat hotellista festareille jne. jne. No siinähän suihkivat me pärjättiin ihan komeesti vähän vähemmällä eikä ahistanu olleskaan ;)


Uudet vehkeetkin saatiin sisäänajettua, uusi korvamonitorisysteemi siis rumpalilla, nyt on rumputeknikolla täysin sama kuuntelu kun rumpalilla. Aiemmin ei siihen ollu mahdollisuutta. Hyvin pelitti ja tyytyväisiä olivat sekä teknikko että rumpali, mahtavuutta. Illan päälle Apulanta vielä festarin viimeisenä aktina halus laittaa intron aikana 150 pommia ilmoille, näyttävä intro.

Sunnuntai 22.6.

Topifest eli festariviikonlopun kuninkaallinen päätös. Sain oikein kyydin kotoota juhlille. Neljän jäljestä siis päästiin aloittelemaan festareita ja seiskaan mennessä oli alue jo melko täynnä juhlakansaa. Kahdella grillillä laitettiin ruokaa porukka viihty. Ihan kuin vappuna. Uus slogan löyty myös festareille.
Kaikenkaikkiaan oisko meitä perikymmentä ollu ja säätklin suosi, hetken aikaa näytti että ois tullu vähän tanakampikin sade, mutta päätettiin että ennakkoon ei ruveta mihinkää valmisteluihin vaan vasta sitten siirrytään kun sade on päällä. Ei tullu ikinä.
Peten rantasaunan avajaisetkin vielä illan päälle niin rupes oleen ilta pulkassa itse kullakin. Itse lähdin kait kotio nukkumaan kolmen jäljestä enkä todellakaan ollu viimenen. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa vuotta.

Maanantai kotona toipuessa ja tänään aloitettiin illan suussa Tuskan rakennus, huomenna jatkuu.

Moro taas
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aika sympaattinen toi lihamötky pinkissä pienessä pallogrillissä :)