keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Vitun ääliöt Part 2

Olihan ne pellet sit käyny autossakin. Aamulla töihin lähteissä huomasin et on lukot auki ja hanskalokero tyhjennetty apukuskin jalkatilaan. Takakontti oli myös avattu. Tällä kertaa saaliiksi kännykän laturi, Prismasta 19,90 maksanu radiolähetin iPodin kaveriksi ja pipo. Toi laturikaan ei muuten ois haitannu, mutta kun samassa meni myös se adapteri Nokialaisen pieneen liittimeen, joita mulla ei enää ole jäljellä kun yksi kun tuppaavat hajoamaan melko herkästi.
Tämäkin siis taloyhtiön parkkipaikalla. Edellisen kerran samassa mestassa alle vuos sitten.
Mitä pitää tehdä että uskaltaa jättää omaisuutensa lukittuna omalle pihalleen.

Jos hävitän samalla kertaa ihan itse puhelimen ja aurinkolasit niin se ei vituta ollenkaan niin paljoa kuin toi että mennään omin lupineen hakemaan jotain. Yhteensä siis rahallista menetystä mulla on ollu alle satanen noista neljästä automurrosta ja mopoon kajoamisesta. Enempi silti vituttaa kuin jos itse hävittäisin 300 maksavan kännykän tai astuisin tonnin läppärin päälle.

Vitun pellet.

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Toi omaisuuteen kohdistuva häröily on kyllä saastaista puuhaa.
Pikkupoikien venttiilinhattujen pöllintä vielä menee läpi, kun ne kasvanee siitä, mutta aikamiesten yksityisomaisuuden pöllintä ja rikkominen sapettaa ihan vitusti!